2777
2789
اتفاقا از خدا زیاد بخواهید خدا که بخیل نیست

عزیزم دلت صافه برام دعا کن شوهرم ایتقدرررررررر مهربون باشه با ی قطره اشک من سیل گریه کنه شب تا صبح صبح تا شب  قربونم بره  کلی برام هدیه بخره  فقط باشه کافیه پول همه چیز هم با من فقط با ایمان باشه وفادار باشه خدا شناس باشه تسلیم خدا باشه 

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من معتاد سختی بودم تو این زمینه😂آلان واسه کنکورم تو ترکم 😂ولی خوب هر رمان و نویسنده ای رو نمیخونم ...

کدوماش خوندی یادته؟؟ معرفی کن

😶عججججب🤑

خانوم شما چن سالته😂شوهرت مثل بچه گربه نازت میکنه؟ای بابا یه دستی به سر ماهم بکش‌.البته واسه من زوده ...

یاد  دوستم افتادم نامزد که کرد اومد مدرسه دست کشید رو سرم گفت یکی مثل شوهرم گیرت بیاد نمیدونم شوهرش چجوریه  ولی قیافش بد نبود بچه مودب و خوبی میزد 

😶عججججب🤑

من به همینم راضیم چون نه خیانت میکنه نه طلاق میده خخخخ

چیمیگی.از یه جایی شنیدم که طرف طلبه بوده زنشم طلبه بودا تو حوزه اشنا شدن ازدواج کردن چند سال پشت سر هم سه تا بچه اوردن.بعد چن سال میبینه طرف رفته به اسم کار خیر زن صیغه کرده یا صیغه یا عقد یادم نمیاد اینو...

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

فکر نکن شوهر چیز خواصی نیست خونه بابات داری پادشاهی می کنی شوهر کنی همیشه استرس نگرانیو دعوا اجاره خونه آشپز و مادرشوهر کلا دیگه بی اعصاب میشی فکر نکن خونه شوهر خبری هیچ نیست

نه عزیزم اصلا چیز زیادی نبود ایشالا یه بخت خوب ک قشنگ حتی بهتر از چیزی که میخوای نصیبت بشه ولی اگه د ...

میخوام شوهرم  منو بیشتر از مادرش بخواد بنطرت ممکنه؟

😶عججججب🤑