2777
2789
عنوان

شوهرم هیچی نمیخره برام دارم کم میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 51 پست

اشتباهت اینه دیگه که با پول بابات لباس میخری برای بچه هات.اون پولو پدرت به تو میده پس مال تو و وظیفه نداری لباس بخری بکنی تن بچه های شوهرت.بزار بی لباس بمونن ابروی خودش میره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

به اعصابت مسلط باش خیلیا اینطوریند چاره ای نداری جز سوختن و ساختن یا طلاااااااق .

دیگه ازحد گذرونده ...اصلا انگار ماوجود نداریم هیچ لباسی نمیخره برامون

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس پولاش دست مادرشه که اونجوری بهت گفته.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اشتباهت اینه دیگه که با پول بابات لباس میخری برای بچه هات.اون پولو پدرت به تو میده پس مال تو و وظیفه ...

دلم میسوزه خب .بهش میگم بچه کوچیکه لباس لازم داره مگه میشه بچه فقط دودست لباس خونگی داشته باشه تند تند کثیف میشه میگه لازم نیس همین کافیه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

اگه پول نداره بده ک باید درک کنی مخارج زندگیو ..

ولی اگه داره و خودش نمیده این دیگ نشد

اولا به مامانش دیگ هیچی نگو ابروشونم غیز مستقیم ببر 

مرد باید خرجی بده تقصیر توعه اینقد نخواستی ک الان وظیفه میدونن از بابات بگیری خرج کنی میگه من ندم میده اون دیگه بد عادتش کردی

ولی شکایت کنی دادگاه هم طرف توعه

خب چرا قانونی درخواست نفقه نمیکنی که حالش بیاد سرجاش؟ اونوقت متناسب با درآمد یه جوری براش میبرن

و البته سوال بزرگتری دارم، چرا خودت به فکر کار نیستی؟

ببخشیدا برا تیکه و کنایه این حرفو نمیزنم، برا این میگم که شوهر منم ۱.۵ ساله گفته خرجتو نمیدم. همش به این فکر میکنم که جه خوبه از دو سال پیش خودم یه کاراییو شروع کردم و الان من که درآمد خودمو دارم اتفاقن اونه که لنگ پول منه و همش بدهکاره بهم 

بمیرمممبابای منم اینجوریهعذابی ک میکشیم از عذاب جهنم بدتره😔😔😔

بابام بیچاره به خرج خودشم به زور میرسه اخه من خیرسرم شوهر دارم ....

دلم میسوزه خب .بهش میگم بچه کوچیکه لباس لازم داره مگه میشه بچه فقط دودست لباس خونگی داشته باشه تند ت ...

پولاش و پس چکار میکنه؟بچه برای چی خواسته وقتی خرج نمیده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اگه پول نداره بده ک باید درک کنی مخارج زندگیو ..ولی اگه داره و خودش نمیده این دیگ نشداولا به مامانش ...

بابام دلش میسوزه برام اون دفعه میگفت این شلوار پاره چیه پوشیدی ....پول داره بابا نمیده ولی 

پولاش و پس چکار میکنه؟بچه برای چی خواسته وقتی خرج نمیده

جمع میکنه 

خب چرا قانونی درخواست نفقه نمیکنی که حالش بیاد سرجاش؟ اونوقت متناسب با درآمد یه جوری براش میبرنو الب ...

میگه نفقه یعنی خرج خونه رو بدم که میدم لباس چیه سالی یه دونه شلوار خونگی بسته

جمع میکنه

میخاد چیزی بخره؟

خسیسه انگار یا اینکه خیالش راحته خرج زن و بچش تامین میشه

پس پولاش دست مادرشه که اونجوری بهت گفته.

نه بابا همشوجمع میکنه واسه خودشم میخره ولی واسه مانه