2777
2789
عنوان

شوهرم هیچی نمیخره برام دارم کم میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 51 پست
میخاد چیزی بخره؟خسیسه انگار یا اینکه خیالش راحته خرج زن و بچش تامین میشه

اره خسیسه ۱۰ساله اینجوریه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
درماه۳٠میلیون درامد دارع؟؟ اگه اینطوره درامدش زیاده به زور بگیر اینطور عادتش نده تا اخر عمر

نمیده بابا اصلا هیچی روش اثرنداره فقط ۳۰۰یارانه خودمو میده بهم اونم هیچی نمیکنه میدمش اینترنت و...

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میگن خو‌ت برو سرکار خودت بخروظیفه شوهرته هرجور هست ازش بگیر برای تو و بچه خرج نکنه برای کی خرج ...

نه میذاره برم نه میتونم با دوتابچه

دیگه ازحد گذرونده ...اصلا انگار ماوجود نداریم هیچ لباسی نمیخره برامون

بزن به سبم آخر و کارتش رو بردار واسه خودت و بچه هات خرید کن قبل اومدن شوهرت به خونه  یه جوری دوربین بزار فیلم بگیره  یا بزار رو ضبط صدا که اگر اومد دعوا و‌کتک کاری مدرکی باشه واسه  شکایت و .....

یا دعوا رو‌بکشون داخل کوچه یا تو‌ راه رو  که همسایه ها ببینن و بفهمن  و واسه شکایت مدرک داشته باشی  

با آبرو داری به جایی نمیرسی.

این نیز بگذرد .....
نه بابا همشوجمع میکنه واسه خودشم میخره ولی واسه مانه

شوهر منم اوایل ازدواج اینجوری بود منم دیگه تو مهمونیاشون لباس تکراری پوشیدم یعنی خونه هر فک و فامیلشون و جمعهاشون یه مانتو شلوار ، بهشم گفتم اینقدر اینکارو میکنم آبروتون بره. درست شد.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بزن به سبم آخر و کارتش رو بردار واسه خودت و بچه هات خرید کن قبل اومدن شوهرت به خونه یه جوری دوربین ...

کارتش مثل چسب بهش وصله میره سرکار چک میکنه ببینه همراهشه یانه   

میگه نفقه یعنی خرج خونه رو بدم که میدم لباس چیه سالی یه دونه شلوار خونگی بسته

اون کسی نیست که نفقه رو مشخص کنه، نفقه رو اونی مشخص میکنه که مرد و همینقدر وقیح کرده که فکر کنه هنر میکنه پول خورد و خوراک و میده و در عوض باید زن بشوره بسابه بروبه بپزه بچه بزرگ کنه و ببخشید به شوهرش سرویس بده، و شوهرش خیلی منت داشته باشه که صرفت یه عضو بدنشو نثار زنش کردن، خب اگه اینجور بود تو خونه باباتم داشتی بی منت میخوردی، حداقل لباس بهتری داشتی  وقت آزادتم بیشتر بود. همون قانونی که اینا رو وقیح کرده سر نفقه میتونه سرشون زور داشته باشه

منم اگه درخواست نفقه ندادم صرفن سر شرایط خاص بچمه اینکه ممکنه اضطراب جدایی پیدا کنه باز، اوتیسم بود والان شرایطش تقریبن نرماله نمیخوام تنشها دوباره اوضاعشو بد کنن، و از طرفی میدونم اونقد لجبازه که اگه اینکارو کنم حاضره بره زندان و نفقه نده

با این حال بابت طلبام چک گرفتم ازش و گفتم بهش سر برج میذارم اجرا. 

منی که هیچ وقت مال من مال تو نکردم یه سال حتا یه روسری نخریده بودم برا خودم. یهو این حرکتو زد الانم‌دلم براش نمیسوزه هر هزار تومنی که خرج میکنم میگیرم ازش

البته اونم سرش به سنگ خورد عذاب وجدان گرفت هزینه یکی از کلاسامو داد، ولی لباس من فقط پول لباس شب عیدو داد

خودت برا خودت ارزش قائل شو تا یاد بگیرن احتدام‌بذارن

زنی که خرج نداره ارج نداره. کاملن به این ضرب المثل رسیدم

شوهر منم اوایل ازدواج اینجوری بود منم دیگه تو مهمونیاشون لباس تکراری پوشیدم یعنی خونه هر فک و فامیلش ...

اووووه من انقد این حرفارو زدم اصلا اهمیت نمیده تازه خودشو دلداری هم میده میگه توازهمه خوشتیپ تری خخخخ

اون کسی نیست که نفقه رو مشخص کنه، نفقه رو اونی مشخص میکنه که مرد و همینقدر وقیح کرده که فکر کنه هنر ...

میدونم عزیزم درست میگی خانوادم به شدت از دعوا و قهر کردن من واهمه دارن چه برسه اسم شکایت بیارم ‌...حاضرن خودشون خرجمو بدن نه قهر برم شوهرمم ازاینو پررو تر شده ...هرچی هم واسه خونه میخره میگه چرا زود تموم شدو...

بزن به سبم آخر و کارتش رو بردار واسه خودت و بچه هات خرید کن قبل اومدن شوهرت به خونه یه جوری دوربین ...

خیلی هار و دریده ست نمیدونی چجوری دعوا راه میندازه سلیطه بازی میکنه کتک میزنه ..

شوهرت با کاری که تو خونه باشه هم مشکل داره؟

اره اصلا نمیذاره یعنی وقتشم ندارم خودم

خب وقت آزاد که پیدا نمیشه. وقت آزاد کردنیه

ولی به نظرم برای حقوفت بجنگ، حتا اگه برای نفقه نمیجنگی برای حق کار کردنت بجنگ

کلی کار خونگی وجود که که آدم تو وقت خالی میتونه انجام بده و ساعت نداره

تو اگه خودت ساده ترین کارهارو انجام بدی زیر ۴_۵ تومن درآمدت نمیشه دیگه لنگ یک قرون دوزار اون نیستی

خیلی هار و دریده ست نمیدونی چجوری دعوا راه میندازه سلیطه بازی میکنه کتک میزنه ..

اینارو با تیک پا باید از زندگی بندازی بیرون .

جاری من اینکارو کرد . بچه هاش هم انداخت گردن شوهرش  .

خونه و ماشینش رو هم بابت مهریه گرفت .

الان برادرشوهرم داره می سوزه  لاغر و استخونی شده . بچه هاش پیش مادرشوعر و خواهرشوهرای مجردم هستند اونا هم دارن دق میکنن که چرا باید بچه های این زن رو بزرگ کنند .

به نظر من جاریم  درس بزرگی بهشون داد . سیلی محکمی بهشون زد .

بچه هات رو بهش بده و خودت برو . تا بفهمه بچه خرج داره . پرستار بگیره براشون خرج داره .

یا بده به مادرشوهرت تا آبروشون بره.

خلاصه خواهر  تا دست بکار نشی زندگیت همینه که هست .....

این نیز بگذرد .....
خب وقت آزاد که پیدا نمیشه. وقت آزاد کردنیهولی به نظرم برای حقوفت بجنگ، حتا اگه برای نفقه نمیجنگی برا ...

عزیزم ۱۰ساله دارم میجنگم فایده نداشته میخوام آبروشون رو ببرم تا حساب کار دستشون بیاد خیلی رو هبرو حساسن تاحالا ماباپول بابام پوشیدیمو گشتیم فک کردن شوهرم خرجمون کرده بذار آبروشون بره بفهمن دنیادست کیه