2777
2789
عنوان

بچه ها میاین واسه خواستگارم سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر قهر کنه؟؟خودتو نجات بده همین الانبعد شایدم بخاطر شغل و حقوقت میخواستت

نه میدونست میخام برم جای دیگه چون بهش گفته بودم میخاک برم جای‌دیگه و ادمی نبود منو به خاطر شغلم بخاد

از این ناراحته چرا‌دقیق بهش نکفتم کی در اومدم 

به نظرتون ولم میکنه ؟

من ازش تو پیام مهدرت خواهی کردم و بهش قول دادم تکرار نکنم به نظرتون اگه دوسم داشته باشه برمیگرده ؟

قطعا برمیگرده ولی از الان بی محلش کن فقط بهش اس بده رفتارت نامناسب باید از من توضیح میخواستی شاید من دلیل منطقی داشتم برای کارم و خداحافظی کن بگو من نمی تونم با مردی که منطق نداره و قهر میکنه رفتار مناسب داشته باشم جدا بشیم بهتر بعدم اگه واکنش داد که خواست اشتی کن یکم پشت چشم نازک کن اگه ولکنش نداد یعنی تموم 

قطعا برمیگرده ولی از الان بی محلش کن فقط بهش اس بده رفتارت نامناسب باید از من توضیح میخواستی شاید من ...

ببین بهش پیام معذرت خواهی فرستادم هیچی جواب نداد 

هر چی زنگ میزنم برنمیداره

دیگه گفتم بسه خودمو کوچیک نکنم

حالا تو اینم که اگه منو بخاد برمیگرده ؟

قطعا برمیگرده ولی از الان بی محلش کن فقط بهش اس بده رفتارت نامناسب باید از من توضیح میخواستی شاید من ...

خیلی دوسم داشت خیلیییییییی

به نظرت واسه این موضوع میزاره میره ؟؟؟

ببین بهش پیام معذرت خواهی فرستادم هیچی جواب نداد هر چی زنگ میزنم برنمیدارهدیگه گفتم بسه خودمو کوچیک ...

ببین نباید معذرت میخواهی میکردی الان تیر خلاص بزن بگو من گفتم که میخوام محل کارم عوض کنم خودت توجه نکردی بعدم من به فلان دلیل دیگه دوست نداشتم اونجا باشم سوما گفتم مسله مهم نیست که بخوام تورا درگیر کنم پس باید اول توجه میکردی بعد قهر کنی یا تموم کنی رابطه را من دوست ندارم بلاتکلیف باشم پس رابطه مون تموم دیگه بعد از این پیام نه زنگ بزن نع پیام بده ببین واکنشش چی 

خیلی دوسم داشت خیلییییییییبه نظرت واسه این موضوع میزاره میره ؟؟؟

نمیره خیالت راحت ولی با سیاست رفتار کن که دیگه اینجوری نکنه اون الان میدونه خیلی دوستش داری داره طاقچه بالا میذاره 

ببین نباید معذرت میخواهی میکردی الان تیر خلاص بزن بگو من گفتم که میخوام محل کارم عوض کنم خودت توجه ن ...

ببین واسش نوشتم که بیا حرف بزنیم 

تلفنو برداشت گفت میدونی با من چیکار کردی گفتم نمیخاستم درگیرت کنم 

گفت الان سر کارم و نمیتونم صحبت کنم

فرداش واسش پیام معذرت خاهی فرستادم جواب نداد

فرداش زنگ زدم برنداشت

دیگه گفتم بزار کنم برم تو سکوت

ببین میدونم منم اشتباه کردم ولی به نظرت میره ؟

خیلللللی دوسم داشت نمیدونم چجوری بگم باورت بشه

اهان راستی یه چیزی مامانم باهاش حرف زد اصلا به مامانم حرفی از تموم شدن نزد و خیلی خوب جرف زد با مامانم دلیلش چیه ؟

نمیره خیالت راحت ولی با سیاست رفتار کن که دیگه اینجوری نکنه اون الان میدونه خیلی دوستش داری داره طاق ...

اره همه بهم میگن اگه میخاست بره به کادرش میگفت زنگ بزن و همه چی تموم کن باهاشون ولی اصلا این کارو نکردن فقط به من کم محلی میکنه

راستی یه چیزی مامانم باهاش حرف زد انقدر خوب با مامانم حرف زد و اصلا حرفی از تموم شدن نزد 

ببین واسش نوشتم که بیا حرف بزنیم تلفنو برداشت گفت میدونی با من چیکار کردی گفتم نمیخاستم درگیرت کنم گ ...

دلیلش اینه خیلی دوستت داره  دلخور شده و میدونه شما هم دوستش داری داره اذیتت میکنه دیگه تکرار نکنی و شاید تو رابطه خیلی شما از احساست نمی گفتی اینجوری داره خودش به خودش تو ناخوداگاه اش میگه نگاه تو اشتباه نمیکردی دوستت داره خوشش اومده از اذیت کردنت یه جور احساس قدرت میکنه که ازش معذرت خواهی کردی بستگی داره به شخصیت اون اقا خودت باید تشخیص بدی