2777
2789
عنوان

بچه ها میاین واسه خواستگارم سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 56 پست
فکر نکنم چون به مامانم گفت مادرم اینا ماراحتن میگن هر چی بوده گذشتهخودش یکم حساسهبه نظرت کنتظرش بمون ...

به نظرم که قطعا برمیگرد خیالت راحت ولی مد بودم دیکه به این رابطه برنمیگشتم چون ادم حریم شخصی دارن و مردا باید راز نگه دار باشن و تو خودت حق داری محل کارت انتخاب کنی درست نامزدت ولی هنوز رسما باهات عقد نکرد و یعنی چه قهر میکنه به جای حرف زدن با منطق 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم مادرش اینا میدونن مطمئنم

پس شک نکن مادرش بهش میگه نرو فعلا بی محل کن حاضرم باهات شرط ببندم وگرنه پسری که دوستت داشته باشه زود میبخشه میاد دیدنت فقط ننه اش که میتونه اینجوری نگه اش داره 

به نظرم که قطعا برمیگرد خیالت راحت ولی مد بودم دیکه به این رابطه برنمیگشتم چون ادم حریم شخصی دارن و ...

واسم دعا کن برگرده

منم خب بالاخره مقصر بودم تا حدودی اون خیلی داره بزرگش میکنه 

دعا کن همه چی رو تموم نکنه

امشب حس کردم شمارمو بلاک کرد چون دید بهش هی زنگ میزنم ولی واسم جالبه هیچی نمیگه فقط سکووووووت

همه میگن دیگه بهش پیام و زنگ نزنی خودش یرمیگرده

پس شما هم نظرتون همینه ؟ واسه دل خوشیم نمیگین ؟

پس شک نکن مادرش بهش میگه نرو فعلا بی محل کن حاضرم باهات شرط ببندم وگرنه پسری که دوستت داشته باشه زود ...

اصلا چه ربطی به مادرش داشته که ناراحت باش مامانش چرا باید ناراحت باشه تو از نامزدت پنهون کاری کردی. بعدم مگه تو تماس اول نگفته بذار برم خونه باهات حرف میزنم 

پس شک نکن مادرش بهش میگه نرو فعلا بی محل کن حاضرم باهات شرط ببندم وگرنه پسری که دوستت داشته باشه زود ...

خدا بزرگه 

ولی یه چیزی بگمممممم وحشتناک دوس داشتتتتت

اگه خیلی دوسم داشته باشه ایا حرف دیگران میتونه باعث بشه تموم کنه ؟

اهان اینم بگم که مادرش خیلی مشتاق این بود رابطه به ازدواج ختم بشه

میگفت کی بریم خرید حلقه و اینا در این حد دوسم داشت

واسم دعا کن برگردهمنم خب بالاخره مقصر بودم تا حدودی اون خیلی داره بزرگش میکنه دعا کن همه چی رو تموم ...

نه به خدا واسه دلخوشیت نمیگم ولی بدون از طرفم مادرش و خواهرش الان یه جا هستن نامزدتم باهاشون حرف زدع اینجوری اومدن راهنمایی کردن که بی محلی کن گربه دم حجله بکش 

[QUOTE=367749537]خدا بزرگه  ولی یه چیزی بگمممممم وحشتناک دوس داشتتتتت اگه خیلی دوسم داشته باشه ایا حرف دیگران ...[/QU   هنوز اول راهی این مادرشوهرا را نمی شناسی شاید خواهرر شوهر حسادت میکنه نشست زیر پای مادرش دیگه دوتایی نشستن زیر پای نامزدت ولی مطمن باش برمیگرده 

ولی حتما بهش بگو که اون اس ام تهش ام بنویس من تمام تلاش کردم ولی وقتی خودت جواب نمیدی من دیگه چکار ک ...

میشه بدونم دلیل اینکه میگی برمیگرده چیه ؟

نه خواهراش جفتشون دوسم داشتن حسود نبودن 

شاید مامانش یکم بود ولی خاهراش نه 

مامانشم مشتاق بود همش میگف کی بریم واسه حلقه