2777
2789
عنوان

امشب رفتیم خونه خالم دوتا عروس داره عروس دومی مثل خدمتکار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 8501 بازدید | 141 پست

داشتم براش دعا میکردم

گفتم خدایا این عروس بیچاره رو کمکش کن تا . . . 

یهو یاد سابقه های درخشان خدا افتادم ، دعام نصفه موند 😑

خدا کمک هم بلده بکنه ؟

اصلا مگه میشنوه ؟

دعای بنده هاش براش مهمه ؟

اگه آره ، پس کو ؟

چرا ما نمی بینیم ؟

ها ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خدا نکنه این دوره زمونه آدم بی پول و بی کس و کار و باشه همه تو سرش میزنن

درسته بی پولی بده، ولی سادگی و بی غروری از همش بدتره، ببین این بنده خدا الان اگه بره تو آشپزخونه یه رستوران انقدر کار کنه حقوقش میدن، بیمش میکنن، میتونه یه سوئیت کوچیک اجاره کنه تنها زندگی کنه، یعنی من باشم قطعا ترجیحش میدم به این وضعیت. این بنده خدا چون پیش اقوامشون زندگی میکرده طفلی عادت کرده به این وضعیت. وگرنه با سی سال سن میتونه به تنهایی گلیم خودشو از آب بکشه. متاسفانه ایشون خودش به خودش احترام نذاشته و دیگران صد در صد نمیذارن.

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته بی پولی بده، ولی سادگی و بی غروری از همش بدتره، ببین این بنده خدا الان اگه بره تو آشپزخونه یه ...

یه دختر یا زن جوون معمولا کار تو خونواده رو ترجیح میده تا بره بیرون معلوم نیست گیر دور از جون چه حیونهای کثیفی بیفته..همه که خوب نیستن.اینجا کار میکنه و جای امن می‌خوابه خداقل

بیچاره معلوم نیست قبل ازدواج چه زندگی داشه،،چقد تحقیر شده،چقد کلفتی کردهدیگه چه اعتمادبنفسی میمونهبا ...

آره عزیزم من تا حدودی درکش میکنم‌ منم از بچگی تحقیر میشدم .خواهرم که بعد من دنیا اومد همه ما رو مقایسه میکردن و منو تحقیر .‌پدرم همش منو تهدید به مرگ میکرد. مادرم بی محبت . هر دوشون مذهبی افراطی. از بس تحقیر میشدم و تشنه محبت بودم. دوست داشتم ازدواج کردم شوهرم منو کتک بزنه بعدش بهم محبت کنه. الان فهمیدم این بیماری مازوخیسم بوده. لعنت به پدر و مادرم کاش پرورشگاهی بودم. بعدم که ازدواج کردم. شوهرم اندازه موهای سرم کتکم زد ولی بعدش محبت نکرد همش بچه ننه بود و طرف خواهرانش. لعنت به پدر و مادرم. کاش بابام بمیرم یه هفته بعدش مادرم بمیره. دیگه نبینمشون😥😥😥

سر عقل بیاد عزیزم که ۲۰ تومن پول بذارن کف دستش و بندازنش بیرون؟همون بهتر نفهمه چه خبره و راضی باشه ا ...

اونروز یه تایپکی بود زنو شوهر دعواکردن زدو خورد داشتن من دراومدم گفتم یکم رو خودت کارکن هرجایی هرحرفی نزن که خوردت نکنن... بقیه دراومدن زن ستیز این باید طلاق بگیره فلان کنه بهمان کنه بره توخونه مردم کارگری کنه بهتره تااین زندگی اخه گفت جاییو ندارم برم بخودمم خیلی فحش دادن من دراومدم گفتم یعنی زبونتونو نگه دارین بداخلاقی نکنین زندگیتونو سفت بچسبین اینقد براتون سخته تا توخونه مردم کارکنینوخورد بشین تحقیربشین بایه بچه 

خب ایشونم مث اینه که دارن کارگری خونه مردمو میکنن چرا اینقد بهشون فشارمیادو نمیدونم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من به شما فحش دادم؟؟؟؟

نه عزیزم کلا اون موضوعو گفتم که آدما قدرداشته هاشونونمیدونن نظرم به شما شبیه بود درجواب کامنتتون گفتم

این خانومم  حتمااینجا سرپناهشه کجامیتونه بره تو ذهن خودش میگه فک کن اومدی کارگری خونه مردم که همینم هس براهمین گرفتنش 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آره عزیزم من تا حدودی درکش میکنم‌ منم از بچگی تحقیر میشدم .خواهرم که بعد من دنیا اومد همه ما رو مقای ...

متاسفم،،،خداعاقل کنه شوهرتو

سعی کن دهن به دهن نشی باهاش انگارنیست براخودت باش ،، که درامان باشی

امیدوارم هرظالمی تاوان بده حالاهرکی میخادباشه پدر،مادر،،،هرکس

خدانجاتت بده ازین برزخ  از ذوق گریه کنی

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
یه دختر یا زن جوون معمولا کار تو خونواده رو ترجیح میده تا بره بیرون معلوم نیست گیر دور از جون چه حیو ...

عزیزم اکثر رستورانا کارای تمیز کاریشون با خانماست و اگه بنام باشه شلوغه و سرویس دارن و بیمه دارن و الکس نیستن. و کسی جرات اذیت کردن نداره. والا این شرایطی الان توشه هم یجور سو استفادست. نباید بخاطر ترس نقش قربانی بازی کرد. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

نه عزیزم کلا اون موضوعو گفتم که آدما قدرداشته هاشونونمیدونن نظرم به شما شبیه بود درجواب کامنتتون گفت ...

درست

اما انصاف خانواده شوهرچیشده؟؟؟

جاری خرچی میگه؟؟؟

این بی پناه،براهمون سکوت کرده

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
عزیزم اکثر رستورانا کارای تمیز کاریشون با خانماست و اگه بنام باشه شلوغه و سرویس دارن و بیمه دارن و ا ...

این بنده خدا همیشه آزار دیده،تحقیرشده

توخونه،کارکرده

چه خبراز دنیای بیرون،داره؟؟؟ مافقط حرف میزنیم

این آدم خودیا بهش ضربه زدن،چطوربره بیرون ،،،جرات وقدرتشو نداره بنده خدا

حرف بادهواست،،بایدبه همچی فکرکرد

اونروز یه تایپکی بود زنو شوهر دعواکردن زدو خورد داشتن من دراومدم گفتم یکم رو خودت کارکن هرجایی هرحرف ...

اسم کاربراتور رو واسه همچین روزی حفظ نکردم اما اگر به اون خانم گفتم جدا شو مشخص بود شوهرش بهونه میگیره و سر هرچیزی اذیتش میکنه و کتک کاری راه میندازه نون اون خانم تو خون بود .و مطمئنم اونا خودشون طلاقش میدن چون واقعا خانواده شوهر بی شخصیتی داشت.ولی ایشون قضیه کاملا فرق داره

درستاما انصاف خانواده شوهرچیشده؟؟؟جاری خرچی میگه؟؟؟این بی پناه،براهمون سکوت کرده

کاش کاری ازدستم برمیومد براش میکردم من این چیزارو میخونم اعصابم بهم میریزه

اینایه روزی یجایی خوب جوابشونومیگیرن