2777
2789
عنوان

امشب رفتیم خونه خالم دوتا عروس داره عروس دومی مثل خدمتکار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 8897 بازدید | 141 پست
ببخشید عذر میخوام خدا لعنتشون کنه دلم آتیش گرفت چرا باید دختر بیچاره پدر شوهر مریض تر و خشک کنه رسما ...

اگراون دنیایی باشه ایناجهنم خریدن،خانوادگی برن،توش

امیدوارم البته این دنیاتقاص پس بدن

پسر نر ،خر 

مادرش چقد عوضیه وخدانشناسه چقدسواستفاده گر اون عروسم که الاغ،،،کاش بیکارشه اه

ببخشیدعصبیم

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدرم زشته درباره بقیه اینجوری حرف میزنن ملکه خدمتکار ما سه تا جاری هستیم مهمونی میریم همه کمک میدیم ...

شماعرفو انجام میدی ولی ایشون رسما خدمتکاره تایپکو کامل بخونی نظرت تغییرمیکنه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه

البته بنظرم یه معامله دو سر سوده

اون دخترخانم با این ازدواج از آوارگی نجات پیداکرده سرپناه داره کارای خونه رو میکنه مشکلی هم نداره

ولی فقط همین که شوهرش دوسش نداره این دل آدمو به درد میاره

کاش حداقل شوهرش باهاش خوب بود دختره

دوستان برا این خانم دعا کنید سرعقل بیاد اعتماد به نفس داشته باشه ازش سو استفاده نکنن طفلک یتیم بوده

سر عقل بیاد عزیزم که ۲۰ تومن پول بذارن کف دستش و بندازنش بیرون؟همون بهتر نفهمه چه خبره و راضی باشه از زندگیش  

چقدر بیشعوره ابرو هرچی پرستار بردهدلم سوخت برا عروس کوچیکه

تحصیلات شعور نمیاره ...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
کارما بزنه کمرشون

این سوسول بازیا چیه 😒

کارما 🦖

بگو ابَلفضل

ابلفضل بزنه به کمرشون

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خب این خودش هم مشکل داره فکر کنم از بس حقیر شده یه حالت مازوخیسم و حس بردگی داره. بمیرم براش. شوهر ...

بیچاره معلوم نیست قبل ازدواج چه زندگی داشه،،چقد تحقیر شده،چقد کلفتی کرده

دیگه چه اعتمادبنفسی میمونه

با امید ازدواج کرد اینام که قوم ظالمین

کاش گشایشی بشه براش

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
اره عزیزم میددنماشتباه شما رو ریپلای کردم کامنت بالایی درباره ملکه خدمتکار بودن گفته بود

هییی چیبگم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خو همون ازدواج نمیکرد میرفت تو خونه های مردم کار میکرد و با عزت و احترام حقوق میگرفت ازین بهتره که هم روح و جسم و شخصیت و غرورش له بشه شوهری که در کار نیس شده رسما پرستار بچه و سالمند و خانم جاری و بعد تازه جای درک و همدلی و کمک دو تا بلوز میخرن جلو مردم تحقیرش میکنن خدایی نفسم گرفته از اینهمه بی عدالتی خدا خودش یه عقلی بهش بده 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤