2777
2789
عنوان

امشب رفتیم خونه خالم دوتا عروس داره عروس دومی مثل خدمتکار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7985 بازدید | 140 پست
چطوریعنیمیشه توضیح بدی مام استفاده کنیم؟!!

یعنی عروس جو گیری که ابتدای ورودش نقش کلفت بازی کنه کلفت میشه و میمونه و انتظار ازش دارن همیشه

اونی که دست به سیاه سفید نزنه و ادا بیاد و فلان میشه ملکه افاده ای

هر دوش بده

اعتدال خوبه 

با دعوت بره تو کارها کمک کنه ولی نشینه بشور بساب راه بندازه

در حد جمع و پهن کردن و کارهای خیلی پیش پا افتاده

الان شما صلاح رو در چه میبینی؟لطفا سرتون از زندگی بقیه بکشین بیرن بزارین به درد خودش بسازه

خب ناراحت شدم براش 

بیچاره چون خانواده و کسیو نداره همینطور داشت اونجا بیگاری میداد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ناراحت شدم براش بیچاره چون خانواده و کسیو نداره همینطور داشت اونجا بیگاری میداد

میگم که حس دلسوزیتون بهش القا نکنین ایشون ناچاره اینجوری ادامه بده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
چطوریعنیمیشه توضیح بدی مام استفاده کنیم؟!!

ببین کمک کردن خیلی خوبه

اینکه بری خونه کسی و به میزبان کمک کنی نشونه با شعوریه

ولی اون کمک نباید زیاد از حد باشه 

من قبلا خونه مادرشوهرم خیلی کمک میکردم بعد از جندسال دیدم که قدر نمیدونن و کار کردن من براشون عادی شده تازه خواهرشوهرمم زرنگی میکنع و میپیچونه

الان کم کردم

در حد کم کمک میکنم 

چرا باید خودمو خسته کنم واسه کسی که قدر نمیدونه

هیچ کس با کار کردن خونه کسی عزیز نمیشه

به همون سرعتی که خونه دوباره بهم میریزه خوبی توام فراموش میشه

اول که ما رفتیم دیدیم داره پله ها رو جارو می‌کنه و دستمال می‌کشه ما زود رفتیم از بعدازظهر رفتیم بعد ...

اخی بیچاره انشالله به زمین گرم بخوره اون عروس اولی انقد بدم میاد یکیو مظلوم گیر میارن بهرحال بیچاره کسیو نداره مجبوره نوکری اینارو بکنه اما جوجه رو آخره پاییز میشمارن همش امروز نیست انشالله بابچه هاش خوشبخت بشه

بعد اون عروس بزرگ که جاریش بود یه مشما لباس آورد داد بهش اون که رفت گفت من وقت نمیکنم جلوی در خونمو ...

چقدر بیشعوره ابرو هرچی پرستار برده

دلم سوخت برا عروس کوچیکه 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
خب ناراحت شدم براش بیچاره چون خانواده و کسیو نداره همینطور داشت اونجا بیگاری میداد

حتما اونجارو خونه خودش میدونه پناهشه از دربه دری واوارگی براش بهتره 🤷

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

کاش به خالت ی چیزی میگفتی ی تشری چیزی

اونم می شینه با تلفن با دوستاش حرف میزنه همه کارها رو دختره میکرد هم پرستاری بچه هم پرستاری سالمند هم آشپزی 

تازه پسر خالم هم ازش خوشش نمیاد هیچ رابطه ای باهاش نداره و جدا میخوابن