2777
2789
عنوان

امشب رفتیم خونه خالم دوتا عروس داره عروس دومی مثل خدمتکار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7975 بازدید | 140 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول که ما رفتیم دیدیم داره پله ها رو جارو می‌کنه و دستمال می‌کشه ما زود رفتیم از بعدازظهر رفتیم بعد ...

ایشون رسماخدمتکاره نه عروس

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

پس چرا رفته گرفته طفلی رو؟

برای اینکه بیاد کار کنه تو خونشون 

بعد خالم هرروز تقریبا مهمون داره توی یه طبقه هم هستن یه سوییت بهش دادن جهیزیه هم نداشته برای همین هیچکس آدم حسابش نمی‌کرد 

فکر کنم سی سال ولی خیلی شکسته شده بود لباسهای خیلی کهنه ای تنش بود با اینکه خانواده‌ خالم پولدارن

بشینین با خاله تون مفصل حرف بزنین

بگین خاله اینطوری باهاش تا کنی پسر خودت از زنش خسته میشه طلاقش میده میره

اونوقت کارا میوفته گردن خودت

بلکم اینطوری خالت به عروسش برسه

بشینین با خاله تون مفصل حرف بزنینبگین خاله اینطوری باهاش تا کنی پسر خودت از زنش خسته میشه طلاقش میده ...

خاله ام بهش میرسه باهاش خوبه ولی خب این طفلک خیلی کار میکرد از بعدازظهر که ما رفتیم تا الان که برگردیم داشت کار میکرد برای ما چای می آورد پذیرایی میکرد خودش دوباره می‌رفت آشپزخونه بعد یکی دوبار پدر شوهرشو برد دستشویی 

خیلی ناراحت شدم 

خاله ام بهش میرسه باهاش خوبه ولی خب این طفلک خیلی کار میکرد از بعدازظهر که ما رفتیم تا الان که برگرد ...

یعنی تو هر تاپیکی میرم دلم میخواد کلی نفرین کنم و فحش بدم ولی خب من کاره ای نیستم تو زندگیشون

خدا آخر عاقبت اون زن رو ختم ب خیر کنه

دختره بیچاره عقل نداره شده کلفت

نه پدر داره نه مادر 

فامیلشون برداشته داده به اینا که از سر خودش باز کنه بیچاره از بعدازظهر تا حالا سرپا بود بهش خواستم کمک کنم برای ظرفا گفت نه من عادت دارم خودم تند تند میشورم 

یعنی تو هر تاپیکی میرم دلم میخواد کلی نفرین کنم و فحش بدم ولی خب من کاره ای نیستم تو زندگیشونخدا آخر ...

منم خیلی ناراحتش شدم شوهرم می‌گفت چقدر زن مظلومی بود اصلا حرف نمی‌زد اعتماد به نفس نداشت