از۸صبح میره سرکار،۱۰شب میاد.راضی نیستم ببینمش.وقتایی که نیستش تو خونه تنها حالم خوبه،کتاب میخونم،آشپزی میکنم.خونمو مرتب میکنم.میاد خونه از همه چیز ایراد میگیره.زحمت میکشم غذا میپزم دستپختمم خوبه همه میگن،بجای تشکر شروع میکنه ایراد میگیره از غذام.لباساشو میندازم ماشین میشوره،میاد غر میزنه میگه پس چرا فلان لباسمو ننداختی؟😭بخدا اعصابمو خورد کرده همش باهم بحث میکنیم.همیشه صدمو براش میزارم اصلا نمیبینه و بجای تشکر از همه چی ایراد میگیره.خودش میاد خونه همش لم داده رومبل کلی هم ازم انتظار داره.زبونشم برا تشکر نمیچرخه.من خداشاهده هرکار بکنه برام ازش تشکر میکنمولی در برابر کارهای من غر و غر میکنه.دلم نمیخواد بیاد خونه،تا میاد و غر میزنه بهم میزیزم
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هر کسی یک مشکلی داره شوهر من اینقدر خوب و مهربونه ولی وقتی عصبی میشه عین گاو ۹من شیرده ، لگد میزنه تمام سطل شیر رو می ریزه. تو عصبانیت نعره میکشه حرف ناراحت کننده و بد میزنه گاهی وقتا هم خسارت میزنه که بعد خسارت و ازش میگیرم که تنبیه شه اما بی تاثیره
14 ساعت کار می کنه این که تو منزل میوفته رو مبل که خسته است
بقیه موارد حق با شماست
اما تنها نیستی همچین مردهایی هستن دیگه نمیدونم این اخلاقشون برا چیه ایراد الکی میگیرن و زندگی که میتونه عاشقانه با شه رو بخودشون و بقیه جهنم میکنن
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
مادرشم اینجوریه.همیشه نیمه خالی لیوانو میبینن.توقع دارن همه صدشونو برا اینا بزارن😔خستم کردن بخدا.هم ...
درک تون می کنم
خدا همراهت باشه ان شاءالله
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری