2777
2789

همه دوتایی رقصیدن این تنها رقصید. 

منو به زور برد جشن تولد برادر زادش اونجا حرسم داد اصلا نیومد سمتم 😞نه اومد کنارم نشست نه باهام حرفید نه رقصیدنی با من رقصید همش میرفت مادرشو بغل میکرد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر غلط املایی داری بنظرم دیگه به اعصاب ربط نداره ها !حرص

من ادبیات تو کنکور عزیزم 68درصد زدم الان تو این هاگیر واگیر شما چه گیری دادی راهکار داری بگو میتونی همدردی کنی کن نداری دیگه غلط املایی گرفتنت چیه 

من ادبیات تو کنکور عزیزم 68درصد زدم الان تو این هاگیر واگیر شما چه گیری دادی راهکار داری بگو میتونی ...

خوبه که  به جای  درگیر بودن با مسائل  ساده میریر  کمی  کتاب میخونی

اینجور  غلط  املایی فقط به علم مربوطه  نه اعصاب و هاگیر واگیر 

.
خوبه که به جای درگیر بودن با مسائل ساده میریر کمی کتاب میخونیاینجور غلط املایی فقط به علم مرب ...

وا چ گیری  دادی تو 

حالا مثلا  ادبیات خودت خوبه؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خوبه که به جای درگیر بودن با مسائل ساده میریر کمی کتاب میخونیاینجور غلط املایی فقط به علم مرب ...

اتفاقا اگر یکم علم روانشناسی بارت باشه که نیست میدونی ادما در موقع عصبانیت هر کاری از دستشون برمیاد. 

در ضمن هدف از تاپیک طرح موضوع هست نه غلط املایی گرفتن مدارکشم موجوده من. ادبیات چشم بسته صد میزدم سره جلسه کنکورم 68زدم حالا بزن به چاک