2777
2789
عنوان

خانم های با سیاست و عاقل بیاین و متاهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 50 پست
راست میگه مادرت عزیزم ،بدون دعوت نرو ،عروس چندمی ؟اگر اولی شاید بخاطر بی تجربی خودت و مادر شوهرت هس ...

اره عروس اولی هستم و ی پسر داره و ی دختر

دخترش و دامادش رفتنی سنگ تموم میزاره م رفتنی غذا ساده

اونا ۱۰ سال ازدواج کردن من ۷ ماهه ولی اصلا بهم محل نمیده

آخه فداتشم من نمیرم نامزدم خودش مثلا بیرون بودنی میرسونه دمه درشون میگه برو پایین میگم ن نمیام خونتون میگه برووپاین دلیل رفتاراتو  نمیفهمم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی محترمانه و مثل یک خانم باوقار به شوهرت بگو عزیزم توی خانواده ما هیچ موقع باب نبود بی دعوت یا هم ...

مرسی عزیزم چ خوب گفتین 

میدونم اینو بگم‌میخواد بگه بابا تو مهمون نیستی تو از مایی مگه غریبه ای

ما هم دقیقا مثل شما بودیم اما من اشتباه میکردم ،واسه همین بهت میگم شما اشتباه نکن ،خانواده من نپذیرفت که ما هم باید مثل خودشون رفتار کنیم و شأن خودمون را نیاورد پایین ،اما بازم همسرم اینا را متوجه نشد ،هیچوقت متوجه تفاوت‌ها نمیشه ،خودت باید سیاست به خرج بدی 

بدون دعوت نرم پس کی برم اصلا دعوت نمیکنن فقط نامزد میبره خونشون

یه کار بکن تو هم مثل خودشون باش 

رسمی همسرت رو دعوت نکن وقتی هم اومد مثل خونه مادرشوهرت که باهات رفتار میکنند در همون حد باشید 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

با شوخی و خنده خودت به مادرشوهرت بگو ،مثلا تو حرفات بگو اتفاقا دختر عموم خونمون بود اونم مادرشوهرش زنگ زد دعوتش کرد ،خیلی به رفتارهای دامادشون نگاه کن ببین چکار میکنه که عزیزه ،یا بعضی وقتها قبل رفتن،یه ساعتی طول بده و به شوهرت بگو زنگ بزنه مادرش بگه ما میایم اونجا

بگو غریبه نیستم اما بی دعوت هم جایی نرفتم ،از اول هر کار اشتباهی بکنی بعد نمیتونی درستش کنی ،پس از ا ...

اره درسته حتما دیگه هربار گفت میخوام بگم عزیزم من بدون دعوت جایی نرفتم و نمیرم

بیخود شمام دعوتش نکنوقتی هم اومد فقط استامبولیقیمه سادهماکارونی مکه کین اینا

والا من تا نگم و خونوادم دعوت نکنن نمیاد

ولی منو خراب کرد پیش خونوادش

ولی من اونو خوب جلوه دادم پیش خونوادم عزیز شد.

بهش گفتنی میگه من فرق میکنم من دامادم

تو عروسی باید همیشه اینجا باشی 

هربار رفتنی کلی ظرف میشورم براشون

ما هم دقیقا مثل شما بودیم اما من اشتباه میکردم ،واسه همین بهت میگم شما اشتباه نکن ،خانواده من نپذیرف ...

خب چجوری عزیزم

مامانم خیلی پروش میکنه هربار اومدنی مامانم مثل پروانه دور سرش میگدره 

ولی من رفتنی مامانش اصلا هیچ باهام حرف نمیزنه خیلی کم حرف میزنه با نامزدم میحرقه