2777
2789

سلام 

ی سوال میپرسم لطفا همه جواب بدین 

مادرشوهرتون تو دوران عقد دعوت میکرد خونش شمارو یا دعوت نمی‌کرد میرفتین میموندین شام؟

۷ ماهه عقدم مادرشوهرم یککک بازم نشده دعوت کنه منو خونش شام یا ناهار هررربار نامزدم میبره خونشون یا مامانش خوابه یا شام ندارن منم خیلی معذبم اینجور موقع ها.

نامزدم هر پنجشنبه ها میاد دنبالم میبره خونشون میخوابیم بعدش ک صبح پاشدم میبینم مامانش خونه نیس رفته بیرون بعد میاد ی غذا ساده درست میکنه کنارم میزاره .

ولی مامان من هر هفته دو بار پدرم تماس میگیرن با نامزدم زنگ میزنن میگن بیا شام یا ناهار نامزدم با دعوت میاد ولی من بدون دعوت میرم خودم نمیرم نامزدم میبره.

اینم بگم در کل سه نفریم مامانشم جوونه ۴۶ سالشه.

مامانم متوجه شد منو دعوت نمیکنه بهم گفت الان تو کجا میری آماده شدی دعوام کرد لباسام عوض کردم نمیرم دیگه خونشون برای خواب.

مامانم گفت خب دعوت کنه خونشون بعد بمون اونجا بخواب ایم ج کاریه منم دیدم راست میگه لباسامو دراومدم 

فعلا نامزدم از باشگاه درنیامده بیاد دنبالم اگه اومد جی بگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راست میگه مادرت عزیزم ،بدون دعوت نرو ،عروس چندمی ؟اگر اولی شاید بخاطر بی تجربی خودت و مادر شوهرت هس ،اما نرو ارزش خودت کم میشه ،بعدا هم هیچوقت بهت احترام نمیزارند و دعوت بی دعوت

بگو بیا خونه ما بخواباگه کفت دعوت نکردنبگو مگه من با دعوت میام

من هرسری میگم مامانم ک بابام دعوتت کرده شام بیا خونمون.

من بهش این موضوع رو گفتم گفتم حس میکنم مامانت راحت نیس پیشم شاید دوست نداره آشپزی کنه من مغذبم بدون دعوت میام 

گفت توومگه غریبه ای دعوت بشی.گفتم دوست ندارم یهو میریم خونه مامانت پاشه شام درست کنه گفت والا ب تو درست نمیکنه مگه خودمون آدم نیستیم 

قلبم شکست از حرفاش

امشب نرفتم نامزدم زنگ زد گفت میام دنبالت گفتم ن نمیام گفت چرا گفتم حالم بده پریودم

از الان حرفت رو واضح بگو 

مردها اکثریت باید مشکل رو بگی  وگرنه درک نمیکنند از چی ناراحتی 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

خیلی محترمانه و مثل یک خانم باوقار به شوهرت بگو عزیزم توی خانواده ما هیچ موقع باب نبود بی دعوت یا هماهنگی قبلی جایی بریم یا کسی خونمون بیاد 

همیشه مهمانامون رو شخص پدرم دعوت میکنه و احترام میزاره 

من فکر میکنم یهتر باشه زمانی بیام خونتون که از قبل مادرتون مطلعم کرده باشن 

چون این حق مامانته که آمادگی داشته باشه برای دعوت مهمون .

اینجوری هم احترام خودش حفظ شده 

هم حرفتو زدی 

هم شان و منزلت خانواده خودت رفت بالا

از همین الان هم با نامزدت بدون رو در باستی و خجالت حرفات را بزن ،زندگی سخته ،بعدا هم بخوای با این چیزای بی اهمیت ذهنت را مشغول کنی بدتر میشه ،سعی کن به قول قدیمی‌ها گربه را دم حجله بکشی