2777
2789

همه ما نگرانیم دختره خیلی سنش کمه 

یکسال باهم دوستن  پارسال رفتن خواستگاری گفتن تفاوت سنی زیاده نمیدیم عموم میگه من  گفتم حالا که خانوادت نمیزارن بیا تمومش کنیم اما دختره میگه من دوست دارم 

دیشب خود دختره با مادرش اومده خونه پدر بزرگم 😐

حتی قرار نامزدیو دیشب گذاشتن 😳

ما هممون نگرانیم نکنه میخواد بیاد  یه پولی بگیره بعد ولش کنه بره ، دختره پدرش بچگی ولشون کرده رفته 

الانم خونه پدربزرگم و تمام زمینای پدر بزرگم دست عموم همرو گذاشتن برای اون  درامدش خوبه از یه پسر 20 ساله که اول راهه هیچ نداره خیلی شرایط بهتری داره 

پدرش معتاد ولشون کرده مادرش خودش خرجشون میده اما ما حس خوبی نگرفتیم که خودش پاشده اومده  یه شرایطیم بود چون دیروز سالگرد فوت مادربزرگم بود  شبش این خانم پاشده اومده ☹️ ما با حلوا و خرما ازش پذیرایی کردیم 😁 چون عصری مهمون زیاد بود همه میوه اینارو خورده بودن 

عموی من 39 سالشه 

دختر 18 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم عموت لجنه

هم اون دختره

البته با عرض پوزش

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

این زندگی عاقبتش پشیمونیه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬