2777
2789
عنوان

خانم های با سیاست و عاقل بیاین و متاهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 50 پست
والا بگم رک میره ب مامانش میگه

خوب بره بگه نترس از گفتن حرف دلت 

ببین من تقریبا هم سن مادر شوهرت هستم  

زمانی که من ازدواج کردم مادر شوهرم  میگفت عروس اولی هیچی بلد نیستم در صورتیکه  یه دختر شوهر داده بود و سنگ تموم براش گذاشته بودند  

اون موقع مادرم میگفت زشته چیزی بگیم 

وقتی که جاریم رو اوردن خواست مثل من رفتار کنه شستش گذاشتش رو بند مادر شوهرم کوتاه اومد برای اون وظیفه بود برای من زورش میومد کوچکترین کار رو بکنه 

ببین مادر شوهرت یا خسیسه  عین مادر شوهر منه یا حسود،یا شاید شما رو دوست نداره 

ولی در هر صورت  الان شما عروسش هستید و از الان باید بدونن که شما هم دل داری 

در ضمن به همسرت  بگو دوست داری هر چیزی بینمون باشه من بزارم کف دست مادر و پدرم 

با همسرت به نرمی حرف بزن 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

با مثالهایی که زدم ،دیگه باید آمادگی رفتن تو را به خونشون داشته باشه ،و اگر غذای ساده یا ... داشته باشه میتونی بخاطر رفتارش با خیال راحت به نامزدت اعتراض کنی و اونا با خودت همراه کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه کار بکن تو هم مثل خودشون باش رسمی همسرت رو دعوت نکن وقتی هم اومد مثل خونه مادرشوهرت که باهات رفتا ...

ولی مامانم اینجور نیس خیلی رو میده ب نامزدم

من ب مامانم گفتم مامان قورمه سبزی درسن کن گفت بزار نامزدت فردا اومد خونمون اون وقت میپذرم.

حالا من یهو رفتنی خونشون میبینم تو یخچال چلو کباب درست کرده کمی مونده بوش میاد دخترش و دامادش اونجا بودنی 

من بودنی هیچی ساده

با شوخی و خنده خودت به مادرشوهرت بگو ،مثلا تو حرفات بگو اتفاقا دختر عموم خونمون بود اونم مادرشوهرش ز ...

اتفاقا چند باره همین کارو کردیم من و نامزدم رفتیم خونه دیدم ابجیش اینا اونجان بهترین غذا رو گذاشتن جلوش من رفتنی کوکو سیب زمینی وماکارونی .استانبولی هررراز گاهی مرغ پلک خیلی کم

ولی مامانم اینجور نیس خیلی رو میده ب نامزدممن ب مامانم گفتم مامان قورمه سبزی درسن کن گفت بزار نامزدت ...

شما اول باید با مادرت هماهنگ باشی 

همینها رو که گفتی بهش بگو 

چطور نامزدت باید حس مهم بودن و عزت رو بچشه ولی برای از خودشونی ...

من باشم بهش میگم بیا و املت میزارم جلوش ببینم چه عکس العملی نشون میده 

در ضمن  هر وقت میری زیاد کار نکن 

والا مگه شوهرت میاد کار میکنه 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
میتونی بعضی روزها هم که میدونید میخواهید برید اونجا زنگ بزنی احوالپرسی کنی و تو حرفات بگی مثلاً ... ...

ن بابا یهویی میشه رفتنمون نامزدم میرسونه دمه درشون میگه برو پایینن میگم نمیرم کجاا

اشباه بزرگتو هیچ وطیفه ایی نداریاون عزیزکرده مادرشه تو نیستی؟

یعنی رفتنی خونشون ظرف نشورم ؟ والا انقدر شستم حس میکنم قدرمو نمیدونن مثل نوکر تصمیم گرفتم بشینم دیگهودست ب هیچی نزنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15319303/%D8%A7%D9%85%D8%B4%D8%A8-%D8%B1%D9%81%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%AF%D9%88%D8%AA%D8%A7-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%AB%D9%84-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%AF

این پست را بخوان ببین جواب چی میدن

خوب بره بگه نترس از گفتن حرف دلت ببین من تقریبا هم سن مادر شوهرت هستم زمانی که من ازدواج کردم مادر ...

والا نمیدونم رفتنی خونشون هم واسه یدونه بشقاب باید برم کلیدی ظرف بشورم میاد الکی پاشو ماساژ میده مثلا پام دردمیکنه ولی مطمعنم درد نداره منو دیدنی اینجور میکنه

مادرشوهرم طلاق گرفته مثلا میبینه نامزدم منو بغل میکنه یا گاز میگیره یا ازم تعریف میکنه از چهرش مشخصه خوشش نمیاد

شما اول باید با مادرت هماهنگ باشی همینها رو که گفتی بهش بگو چطور نامزدت باید حس مهم بودن و عزت رو بچ ...

حتما.ن اصلا پا میشه از سرسفره میره میشینه رو مبل 

من کلی کار میکنم مگه نوکرشونم

ببین اصلا نگو به شوهرت هیچی به بهونه های مختلف دیگه خونشون نرو اگرم رفتی رسمی بشین یجا بعد یه ساعت ب ...

ی بار گفتم بهش غیر مستقیم ولی متوجه شد گفت. مگه تو غریبه ای دعوت کنیم  گفتمواخه معذبم بدون دعوت یا یهویی وسط شام بیام خونتون مامانت پاشه آشپزی کنه

گفت مامانم والا ب تو آشپزی نمیکنه مگه خودمون آدم نیستیم😞

ی بار گفتم بهش غیر مستقیم ولی متوجه شد گفت. مگه تو غریبه ای دعوت کنیم گفتمواخه معذبم بدون دعوت یا ی ...

بخاطر همین طرز فکرش میگم نگو دیگه انقدر نرو که اخر سر مجبور بشه مادره دعوتت کنه