2777
2789

خواهرشوهر ندارم ولی مامانش خیلی ماهه،میشه لطفا یه صلوات بفرستید که حالش زودتر خوب بشه،نمیتونم تحمل کنم اتفاقی براش بیفته😔

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سال ۵ روز اول عید رو اومدن خونم.خوردن خوابیدن‌.‌روز آخرچن ساعت مونده ب رفتنشون یک دعوایی راه انداختن شوهرمم با خواهراش بود طرف اونا بود‌‌‌...الان چن ساله گذشته تقریبا فراموش کردم....چیزی که الان آزارام میدم دعوایی که صاحب خونه قبلیم باهام کرد و میخواست اثاث مو بریزه تو کوچه ...سه ماه خونه رو تخلیه کردیم هنوز ۵ میلیون از پولمون دستشه...زنیکه دوره قرآنم میگیره خونش ای خدای اون قرآن بزنه ب کمرش

اونام آدم هستن دیگه. بنی بشر   بنظرم هر کس اگر سرش به اعمال خودش باشه ک چ میکنم چ باید بکنم چ نباید دنیا گلستون میشه    منم هر جور حساب میکنم خطا و جوونی هایی داشتم ک منجر ب چالش شده  از بی تجربگی از بچگی از عدم آموزش 

چند ماه پیش برخورد بدی ازشون دیدم دخالت بیجا کردن و وقتی من دلخور شدم و با ناراحتی از خونشون رفتم ای ...

مادرشوهر منم یک روز قبل عروسیم به دروغ به شوهرم گفت این من بازور ساعت ۱۰ صبح برده جلو طلافروشی با جیغ و داد گفته تا طلا نخری نمیام بعدشم به شوهرم گفت چطور با همچین زنی میخوای زندگی کنی در صورتی که بخدا همش دروغ گفت شوهرم دستش بلند کرد من بزنه خواهرش نزاشت 

یه سال ۵ روز اول عید رو اومدن خونم.خوردن خوابیدن‌.‌روز آخرچن ساعت مونده ب رفتنشون یک دعوایی راه اندا ...

مثل مادر شوهر من دوره قرآن میگیره بعد تو دادگاه به دروغ دست رو قرآن میزارن

منم هروز به کارشون فکر میکنم ولی بیشتر دلم از این میسوزه شوهرم پشتم نیست😞

منم شوهرم همش طرف اوناست. چند سال پیش میخواستم برم برا طلاق . اما پدرم بددله با مامانم هم نمیسازن همش به هم میپرن. .دیگه اونجا جهنمه موندم سرجام. حتی از خوابیدن کنارش متنفر بودم و حس تجاوز داشتم. نه راه رفت داشتم نه موندن. دیگه تو رختخواب حس برده جن سی دارم . تو زندگیمم مرده متحرک. تنها جرمم زنده بودن بابامه. بمیره یه لحظه هم نمیمونم

منم شوهرم همش طرف اوناست. چند سال پیش میخواستم برم برا طلاق . اما پدرم بددله با مامانم هم نمیسازن هم ...

فک کنم بیشتر خانم ها چون جایی ندارن موندن با این مردای ایرانی که بیشترشان بچه ننه و خسیس و بددل هستن

فک کنم بیشتر خانم ها چون جایی ندارن موندن با این مردای ایرانی که بیشترشان بچه ننه و خسیس و بددل هستن

نه عزیزم اینا مال ماست. عروسی الان کسی نمیتونه بهشون بگه بالا چشمشون ابرویه . تازه پدر و مادرشون هم خوبن. اما ما  نه زبون داریم نه پدر و مادر به درد بخور. یکی نیست به اینا بگه شما که با هم نمیساختین . اخلاقم ندارین پولم ندارین مرض داشتین ما رو به دنیا اوردین