2777
2789
عنوان

اه پیتزا هم دیگه نمیشه گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم همیشه خودم درست میکنمهم بشدت گرون شده هم بی کیفیت

اینجا که میگیرم خیلی خوشمزه و باکیفیت هست خیلی هم تمیز بود اولین باره اینطورشد ولی خب دیگه بار آخرم بود ازشون خرید کنم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
قرص بخور جتما میدونم چقدر وسواس بده

یه مدت تحت درمان بثدم خوب شده بودم ولی لامصب میره و میاد مدام

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
اینجا که میگیرم خیلی خوشمزه و باکیفیت هست خیلی هم تمیز بود اولین باره اینطورشد ولی خب دیگه بار آخرم ...

وقتی رضایت دارید از کیفیت پیتزا،میتونید بابت پیک و ارسال بهشون گزارش بدید

من هم اکثرا از جای ثابت میگیرم، یه بار پیک اورد وقتی تحویل گرفتیم و باز کردیم انگار که جعبه رو چند بار وارونه کرده باشن زلزله اومده باشه😁 چون اقای پیری بودند گزارش ندادم بابت پیک، اما پیتزارو نخوردم و سری های بعد تاکید کردم که سالم به دستمون برسه

میشه بگی چجوری رو گاز درست میکنی؟

اره عزیزم

نون اماده هم داره اما من ی چونه خمیر میگیرم از نونوایی

چهار قسمت میکنم ی چونه رو با وردنه باز میکنم نازک ک شد کف قابلمه رو حسابی چرب میکنم پهن میکنم روش 

سس گوجه ی لایع میزنم روی خمیر نونم

روش پنیر میریزم بعد مواد پیتزام ک سلیقه ایه یا سینه مرغ با فلفل دلمه و قارچ یا گوشت و فلفل دلمه و قارچ (با ادویه و رب) بعد باز پنیر ب دلخواه روش زیتون و گوجه گیلاسی و اویشن میزنم

در قابلمه دمی میندازمو روی حرارت کم گاز بمدت ی ربع نهایتا

بینظیر میشه

اره عزیزمنون اماده هم داره اما من ی چونه خمیر میگیرم از نونواییچهار قسمت میکنم ی چونه رو با وردنه با ...

مرسی عزیزم لطف کردی کامل توضیح دادی 

فقط نازکیش چقدر باشه 

چون من ی بار درست کردم خیلی ضخیم شد وقتی پخت(منم از نونوایی گرفتم)