2777
2789
عنوان

سعی کنید همیشه رژیم خاموش داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قدم ۱۶۴صورتم خوبه الان انگار گونه هامو ژل زدم این جوری بگم بهت ولی در کل پوست سفتی ندارم

فعلا به 64 کیلو خودتو برسون ببین اوضاع پوستت چجوری میشه! مواد خوراکی آبدار مصرف کن،حتی غذاهای آبدار

اگر سنت پایین باشه کلا احتمال افتادگی پوستت کمه! روزی چند بار صورتتو آب بزن(هر دفعه دو مشت آب به سبک وضو)

از طعم دنبه بدت میاد؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اسی ممنونم بابت اشتراک تجارب مفیدت 💕

از غذاهای سالمی که من دوست دارم انواع کبابی هاست البته بدون نون و برنج با انواع دورچین و سالاد دوست دارم اصلا به خودم فشار نمیارم که بگم نون و برنج نخورم 

هروقت دلم بخواد اونارو هم در حد همون متعادل خوری ولی نه سیری کامل میخورم 

اسی ممنونم بابت اشتراک تجارب مفیدت 💕از غذاهای سالمی که من دوست دارم انواع کبابی هاست البته بدون نون ...

خواهش میکنم عزیزم

کبابا عالین، خیلی خیلی کمک میکنن به از بین رفتن بیهوده خوری! دلو جیگر مرغو میشه راحت خرید ،کباب کرد و خالی خالی خورد به شدت هم سیر کنندست! گردن مرغ و خیلی چیزای دیگه ای که قیمتشون مناسب درمیاد!

ممنون از کمکت گلم! خودم اصلا یاد کباب ها نبودم

وای من میرم بیرون اگه سیر نباشم قیامت میکنم!!! 

تنها راهکار نخوردن فست فود و آشغالهای بیرون اینه که تو خونه یه چیزی در حد غذا بخوریم و بریم بیرون یا یه ساندویچ سالم همراه خودمون ببریم 

ساندویچی سالمی که اصولا من دوست دارم نون سنگک همراه با فیله مرغ کمی سرخ شده با گوجه و خیار شور و کاهو هستش بدون نوشابه و سس

وای من میرم بیرون اگه سیر نباشم قیامت میکنم!!! تنها راهکار نخوردن فست فود و آشغالهای بیرون اینه که ت ...

این ایدت عالی بود  

منم ازش استفاده میکنم از این به بعد! آخه یوقتایی شده بیرون رفتنم طولانی شده و چون زیاد راه رفتم گرسنم شده! آخرش مجبور شدم یه چیزی بیرون بخورم! 

خب معلومه که خسته میشی عزیزمبماند که وقتی نتیجه نمیگیریم یا وقتی دوباره چاق میشیم،خستگیش توی تنمون م ...

دقیقا.یک تنه خودش باعث افسردگی میشه. خودت دقیقا همین رژیمو گرفتی؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

با خیال راحت و بدون استرس غذاتو بخور! نه لازمه تعداد قاشق بشماری نه لازمه کالری شماری کنی! مگه شرایط ...

مرررسی ک انقدر قشنگ توضیح دادید و خوب توجیحم کردید

دمتون گرررررم

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

دقیقا.یک تنه خودش باعث افسردگی میشه. خودت دقیقا همین رژیمو گرفتی؟

تقریبا توی همین مایه ها بود! خوب شد این سوالو پرسیدی که چند تا نکته دیگه هم اضافه کنم

روی جویدن غذا تمرکز کنید، اگر نمیتونید، سعی کنید به یه بهونه ای بین لقمه هاتون وقفه بندازید! خوده تند تند غذا خوردن باعث چاقی، خرابی پوست و لطمه وارد شدن به سیستم گوارشی میشه

از غذای ما اون بخشیش مفیده که با بزاق دهان کاملا مخلوط بشه،پس تند تند نجوید لطفا

من خودم مثلا سوپم رو سه روز پشت سر هم خوردم! گاهی تمامه این سه روز رو هر وعده فقط سوپ خوردم، گاهی یک وعدش رو غذای دیگه خوردم! یوقتایی شده چندین روز قند مصنوعی مصرف نکردم،ولی یهو چند روز قند مصنوعی خوردم! 

سعی کردم توی این تاپیک اشتباهات خودمو اصلاح کنم

مثلا خیلی سخته یهو قند مصنوعی رو حذف کنی، کاری که من کردم! توی تاپیک ازتون خواستم که به تدریج این کارو بکنید! سعی کنید تک تک وعده هاتون پر انرژی نباشه! نون و پنیر با انگور مگه چشه؟(توی فصلش البته) غذاهای سبک عالی عمل میکنن

بهتون قول میدم اگر نون و برنج رو درست و به اندازه مصرف کنید چاق نمیشید! یک کف دست نونو نمیدونم ده تا قاشق برنجو بذارید کنار! غذا قرار نیست براتون تبدیل به شکنجه بشه

و اینکه نفخ معده من تا حد زیادی خوب شده، دلیلش نمیدونم دقیقا چیه! چون هم نوشابه رو حذف کردم هم مصرف مواد غذایی سالمم رو بیشتر کردم! ممکنه هردو تاثیر گذاشته باشن! من نفخ معدم به اندازه چاقیم کابوسم شده بود،چون تا دو سه سایز شکمم میومد جلو! الان شکر خدا خیلی بهتر شده