2777
2789
عنوان

سعی کنید همیشه رژیم خاموش داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تقریبا توی همین مایه ها بود! خوب شد این سوالو پرسیدی که چند تا نکته دیگه هم اضافه کنمروی جویدن غذا ت ...

ممنون که انقدر وقت میذاری عزیزم.رژیمت که ظاهر خوبی داره. اصلا آزاردهنده نیست. میرم تو کارش بعد میام اینجا نتیجه رو میگم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

ممنون که انقدر وقت میذاری عزیزم.رژیمت که ظاهر خوبی داره. اصلا آزاردهنده نیست. میرم تو کارش بعد میام ...

خواهش میکنم گلم

خیلی کار خوبی میکنی، ای کاش بقیه هم بیان نتیجه رو بگن ببینم روی بدن دیگران چجوری جواب میده

قطعا اونایی که نسبتا سالم خور هستن نتیجه کمتری میگیرن و اونایی که تغذیشون شدیدا ناسالمه نتیجه خیلی بهتری میگیرن!

شما تغذیت چجوریه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فدای شما. حتما ک نتیجه میگیرم فقط باید صبور باشم و عجول نباشمبازم ممنون ی دنیا

خواهش میکنم عزیزم

فقط گاهی بیا اینجا نتیجه رو بگو لطفا! یکی دیگه هم گفت میاد میگه، خودم هم میگم

خواهش میکنم گلمخیلی کار خوبی میکنی، ای کاش بقیه هم بیان نتیجه رو بگن ببینم روی بدن دیگران چجوری جواب ...

شدیدا به شیرینی جات علاقه دارم.یعنی یوقتایی به جای غذا شیرینی میخورم. غذام زیاد نیست ولی غذاهام چربن

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

شدیدا به شیرینی جات علاقه دارم.یعنی یوقتایی به جای غذا شیرینی میخورم. غذام زیاد نیست ولی غذاهام چربن

پس روی تو خیلی خوب جواب میده این رژیم عزیزم

فقط حواست باشه که به مرور سالم خوری رو افزایش بدی!