2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 39 پست
بخدا زورمو زدم ولی هرروز داره بدتر میشههر کاریم میکنم درست نمیشه که نمیشه

یکی از دانشمند ها که الان حافظم یاری نمیکنه برای کشف یک چیزی ۶۸هزار بار شکست میخوره. 

پس انقدر تلاش کن انقدر تلاش کن حتما بالاخره یکیش میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میفهممت بیا بغلم🥺همه چی یه روزی تموم میشه بالاخره که هممون چه دیر چه زود میمیریم. بنظرم ما نمیدو ...

تموم نمیشه اخه،کاش میتونستم دردامو توی یه فیلم کوتاه نشون بدم تا ببینید که چقدر تنم زخمیه چقدر روحم زخمیه کاش میشد بگم توی این دنیا یکی هست که بتونم بهش پناه ببرم موقع حال بدیام 

اگه تا سی سالگی اومدم چون همیشه امید داشتم همیشه تلاش کردم تا بهترش کنم ولی نشد نمیشه زورم نرسید به این زندگی و میخام دیگه تسلیم بشم

اگه میگفتی مشکلتو کمکت میکردیم 🙂اما زندگی کن زندگی ادامه داره شکرگزاری کن یا حتی بنویس بزار

میترسم آشنایی ببینه پیامارو … نمیخام دردمو اطرافیانم بدونن

خواستی درخواست دوستی بده بگم اونجا

تموم نمیشه اخه،کاش میتونستم دردامو توی یه فیلم کوتاه نشون بدم تا ببینید که چقدر تنم زخمیه چقدر روحم ...

عزیزم این یه واقعیته که نباید منتظر باشی یکی دستتو بگیره

فقط خودتی که باید دست خودتو بگیری، فقط خودتی که باید خودتو خوب کنی، نجات بدی 

شما خیلی قوی تر از چیزی هستین که خودتون رو تسلیم کنین.

اون دانشمند بوده قوی بوده من اونقدر قوی نیستم 😔

قبل اینکه شکست بخوره و بعدش کشف کنه دانشمند نبوده که.

بعدش اون دانشمندا و ادم های قوی هیج فرقی با ما ندارن 

ما آدمیم اونا هم همینطور. اونا تونستن قوی باشن چرا شما نه؟ 

عزیزم این یه واقعیته که نباید منتظر باشی یکی دستتو بگیرهفقط خودتی که باید دست خودتو بگیری، فقط خودتی ...

میدونم توی این دنیا تنهام ولی توانم همینقدر بود

فکر میکردم درست میشه فک میکردم میتونم درستش کنم ولی هرروزی که میگذره ناامیدتر میشم به این زندگی…یکسری چیزا هست که غرورم نمیزاره انجامش بدم برا همینم ترجیح میدم تموم کنم زندگیمو

قبل اینکه شکست بخوره و بعدش کشف کنه دانشمند نبوده که.بعدش اون دانشمندا و ادم های قوی هیج فرقی با ما ...

شاید چون من زنم و خیلی جاها محدودیت دارم و نمیتونم کاری بکنم…

میترسم آشنایی ببینه پیامارو … نمیخام دردمو اطرافیانم بدوننخواستی درخواست دوستی بده بگم اونجا

اما اینکارو نکن باشه ؟؟؟ 

بخدا قول میدم ی روزی همچی درست میشه قول میدم