2777
2789
عنوان

سعی کنید همیشه رژیم خاموش داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 54 پست
تو چند ماه 7 تا کم کردین؟

تقریبا سه ماه! ولی چربی سوزی بوده

مثلا زمانی که 5 کیلو کم کرده بودم کسی باور نمیکرد، چون میگفتن قشنگ بالای 10 تا کم کردی! چربی سوزی یعنی کاهش زیاده سایز، عضله سوزی یعنی کاهش وزن زیاد و کاهش سایز کم

این رژیم خداروشکر تا الان برام خسته کننده و عذاب آور نبوده! انقدر بیخیال بودم که کلا دو بار وزن کردم! چون بهم فشار نمیومد که بخوام دنبال این باشم که هی وزنمو چک کنم ببینم اثر داشته یا نه!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قرص ونوستات بخشی از روغنی که مصرف کردی رو دفع میکنه و نمیذاره جذب بدنت بشه! بعد از مصرفش حتما از نوا ...

مرسی توضیح دادید. واقعا دنبال ی انگیزه بودم

از فردا شروع میکنم ب سالم خوری

فقط اینک برنجو ک بدون روغن میذارم همون مقدار همیشگی میتونم بخورم یا اینک باید بشمارم مثلا ده تا قاشق

شماموافق کالری شماری هستید؟ 

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

چنتا گزینه برای مواقع گرسنگی میگی

غذاهای کاملا رژیمی، میوه

پفک هندی خام بخر توی روغن طبیعیت سرخ کن بخور! آش درست کن و سعی کن با روغن سالم درستش کنی بعد با خیال راحت بخور!

ببین علت اصلی چاقی اگر بیماری نباشه، معمولا از قند مصنوعی، روغن مصنوعی، غذاهای شرکتی و کم تحرکیه شدیده! دلیل نداره چیزی رو حذف کنی، فقط درست مصرفش کن! سیب زمینیت رو طعم دار کن بذار توی فر یا با روغن طبیعیت سرخش کن بعد با خیاااااال راحت بخور

تنها چیزی که اگر حذف کنی خیلی خیلی خیلی خوبه،نوشابه و سوسیس کالباس صنعتیه

چنتا گزینه برای مواقع گرسنگی میگی

سوپ و آش به من خیلی کمک کردن، ولعم به غذارو با اونا حل میکردم چون خودشون هم غذا محسوب میشدن

سرخ کردنی چرا بده؟ چون روغن داره، آیا هر روغنی بده؟ نه اصلا، فقط روغن صنعتیه که بده! 

بعضی روزا فقط سوپ یا آش بخور! توی اون روزا سوپت رو با جو یا جوپرک درست کن! با گندم هم خواستی درست کن ولی گندم رو نسبت به جو کمتر بریز!

مغزیجات رو با خیال راحت بخور! اگر بدنت رو با خوراکی های سالم و خوشمزه تامین کنی دیگه علاقت نسبت به غذاهای ناسالم پایین میاد! من الان طعم شکر برام غیر قابل تحمل شده، فقط زمانی میتونم که خوراکی های شکردار بخورم که طعم شکرشون تابلو نباشه که توی هشتاد درصدشون امکان نداره! این یعنی ذائقم داره برمیگرده

من تو 20 روز 2 تا کم کردم ولی حتی بیشتر وقتا زیادم خوردم نمیدونم چجوری شده

خب 2 کیلو توی 20 روز اوکیه گلم! خیلی خوبه که بدنت سوخت و ساز خوبی داشته! رژیم اصولی باشه دیگه مهم نیست مدلش چجوریه! البته خیلی مهمه که پرخوری به چی میگی عزیزم!

طرف میاد کربوهیدرات حذف میکنه و کلی وزن از دست میده و خیال میکنه لاغر شده، ولی این اسمش لاغری نیست، اسمش از دست دادن یه منبع ذخیره مهمه که قطعا آسیب میزنه و معمولا کمتر کسی میتونه ادامه بده، وقتی بدنش دچار کمبو اون ماده غذایی شد فشار وارد میکنه! برای همین هم هست که این مدل رژیمها رو وقتی رها کنی از قبل چاق تر میشی

ضمنا اینکه آمار داری توی 20 روز چقدر کم کردی یعنی ذهنت زیادی درگیره رژیمه! ذهنتو رها کن! من فاصله دوتا وزن گیریم 3 ماه بود! توی رژیمای قبلی مدام وزن کشی میکردم

مرسی توضیح دادید. واقعا دنبال ی انگیزه بودماز فردا شروع میکنم ب سالم خوریفقط اینک برنجو ک بدون روغن ...

با خیال راحت و بدون استرس غذاتو بخور! نه لازمه تعداد قاشق بشماری نه لازمه کالری شماری کنی! مگه شرایط بدن هر روز یکسانه که من هر روز به یک اندازه غذا بخورم؟ یه روزی کاملا بی تحرکم یه روزی از شدت تحرک رو به مرگ میشم(دور از جون شما)

یه روز غذاهام سبکه یروز سنگین و پرکالری! بعضی غذاها کالریشون بالاست مثل حبوبات ولی چاق نمیکنن(من زمانی که 40 کیلو کم کردم خیلی خوراک لوبیا و عدسی میخوردم،جوری که تا پای ترکیدن میرفتم)

میدونستی بدن با بدبختی روغن مصنوعی رو هضم میکنه که چندان هم موفق نیست و ذخیره میشه و باعث چرب شدنه کبد میشه!؟

تو باید مثل بقیه آدما زندگی کنی، نباید هی بگی چرا اینو خوردم چرا اونو خوردم، چرا زیاد خوردم چرا اینجوری بودم چرا اونجوری بودم!!!!!!!

فقطو فقط یکی دو لقمه قبل از سیری از سر سفره بلند شو، عادت نکن کاملا سیر باشی! همون طور که به مرور زمان چاق شدی باید به مرور زمان هم لاغر شی! میخوای لاغریت با دوام باشه از استرس و خودخوری و عجله دوری کن! لازم هم نیست مدام وزنتو چک کنی! من یبار قبل از رژیم وزن کردم یبارم سه ماه بعدش!

عادی زندگی کن و سعی کن عادتای اشتباهتو کم کم بذاری کنار! مثلا من وقتی میرفتم خرید یه عاااااالمه فرآوردهای شکلاتی میخریدم ولی الان دیگه این کارو نمیکنم! وقتی میری بیرون از خونه توی خونه خودتو سیر کن،خیلی کمک میکنه که بیرون هله هوله خوری نکنی

منم دلم میخواد وزن کم کنم ولی میترسمم پوستم افتاده بشه

بزرگترین خوبیه آروم آروم لاغر شدن همین جلوگیری از افتادگیه پوسته! روغن دنبه مساویه با لطافت و شادابی پوست! اگ با طعمش مشکلی نداری روغن طبیعیت رو روغنه دنبه انتخاب کن

راستش منو که دیدن از پوستم تعریف کردن، بعید میدونم با این رژیم به مشکل پوستی بخوری که هیچ،احتمالا پوستت خوب هم میشه! مگه میشه قند مصنوعی رو کم کنی و پوستت خراب بشه؟ قندی که خودش مسبب زیاد شدن چروک و کدری و لک اوردنه پوست میشه! و همچنین روغن

مگه میشه مصرف غذاهای آبدارتو بالا ببری و پوستت بیافته؟

من بعید میدونم

مگر اینکه اضافه وزنت کم باشه و بخوای زیاد وزن کم کنی که خب چون تجربه نداشتم نمیدونم چی پیش میاد!

وای من خیلی وقته دنبال ی همچین رژیمیم. این قرصی ک گفتید برای چیع؟ بعد من پرخوری عصبی دارم عصبی ک میش ...

میخواد درسته نه میخاد 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

بزرگترین خوبیه آروم آروم لاغر شدن همین جلوگیری از افتادگیه پوسته! روغن دنبه مساویه با لطافت و شادابی ...

همینکه تایپ طولانی داشتی بدون غلط املایی جای تحسینه🤗🤭

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.....