2777
2789
عنوان

جواب همچین مادری رو چی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 47 پست
نمیدونمهمش به خودم‌میگم شوهرتو نگاه. خونوادش چه کارها که براش نکرده. چقدر حمایتش کرده و میکنه از هر ...

عزیزم ببخشید رفتار ایشون طبیعیه شما فقط خودت از پا در میاری به هر نحوی که شده🤦🏻‍♀️🫠آخه چرا این حسا رو داری

بخدا خیلی حفید،حسات اشتباهه دنبال درمان درست باشید💕

ولی راستش شما تا الان دختر خیلی خوبی برای خانواده‌تون بودید و باید به وجودتون افتخار کنن و دینی ندارید تا الان همه کار براشون کردید،دمتون گرم💕ولی وقتی میبینی تحت فشاری خودتون اذیت نکن الان شما درحواب مادرت بگو مامان میدونی که من شغلم از دست دادم و الان کارتم خالیه، یه قدم برای دوست داشتن خودت بردار الان نگی مادرت ماهای بعد هم بهت میگه و خودت اذیت میشی اونوقت میگه چجوری ماه قبل دادی الانم باید بدی

من خودم آرزومه یه دختری بشم برای خانوادم مثل شما تلاشگر و باعث افتخار ولی خب خانواده خوبی آدم میخوان شما هم همیشه صداتون برای مادرتون گذاشتید ولی وقتی شرایطتتون بده ایشونم درک میکنه نباید خودت تو فشار بزاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یکم تعجبه واسم این رفتارا مادرت آخه شما کلا یه دختر و پسرید یعنی جمیعت زیادی ندارید کلی ام کمکش میکنید چرا باید اینطوری رفتار کنه؟ یا حالت و نپرسه ؟

من مادربزرگم (مادر مامانم ) مادر خوبی نیست مثل مامان شما نیست بدیاش چیزای دیگس ولی من تا حالا یکبار ندیدم مامانم کوچکترین بی احترامی کنه بهش  یا یک درصد از محبتاش کم کنه جوری ک دیگران تعجب میکنن  یه بار ازش پرسیدم دلیلش و گفت من مسئول بد بودن اون نیستم وظیفه منه دختر خوبی واسش باشم حتی اگ اون بده  اینجوری سرم پیش خدا و وجدان خودم بالاهه  

شما قبول کن که مادرت اینجوریه ولی بخاطر وجدان خودت تا حدی کمک کن ک سرت پیش خودت بالا باشه   ولی تحت تأثیر عذاب وجدان دادناش یا اینکه چرا باید اینطوری باش  مقایسه کردن و اینا نباش 

اسی مامانت مثل مامان منه وقتی به مشکل میخوریم خودشو کلا میزنه ب اون راه اصلا سوال نمیپرسه که کاری گردنش نیفته

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
نمیدونمهمش به خودم‌میگم شوهرتو نگاه. خونوادش چه کارها که براش نکرده. چقدر حمایتش کرده و میکنه از هر ...

من جات بودم مینوشتم من از کار بیکار شدم و حال جسمی خوبی ندارم ،جهت یادآوری و در حال حاضر توان پرداخت ندارم ،یه جایی باید قیچی کنی این چرخه مسموم رو ،با باج عاطفی دادنت هم هرگز نمیتونی این رتبه ی مرده رو زنده کنی 

عزیزم ببخشید رفتار ایشون طبیعیه شما فقط خودت از پا در میاری به هر نحوی که شده🤦🏻‍♀️🫠آخه چرا این حس ...

خیلی سخته

اخه داداشمم نمیتونه کمک کنه وضع مالی خودشم زیاد مناسب نیست.میدونی من صحنه هایی از بچگیم و ظلمی که به مادرم شد و سختیایی که کشید  و اذیتهایی که پدرم کرد یادمه باعث میشه تاابد دلم برای مامانم بسوزه

عزیزم چ مشکل جسمی برات پیش اومده؟ حل شد؟

احتمالا همون مشکلی که پارسال برام پیش اومد و جراحی کردم دوباره به صورت خفیف عود کرده و باید جراحی شم دوباره تا دوباره حالت اورژانس پیدا نکرده

خیلی سختهاخه داداشمم نمیتونه کمک کنه وضع مالی خودشم زیاد مناسب نیست.میدونی من صحنه هایی از بچگیم و ظ ...

سخته🥲

ولی خودتم شرایط سختی داری،یادمه اونبار گفتی که کارتت خالیه حقوق بهت نداده بودن و شما دیگه میخوای برای تخصص بخونی و کار نکنی و دیگه این مبالغ نمیتونی به مامانت کمک کنی و اونجور باز حس عذاب وجدان به خودت میدی🤦🏻‍♀️

مادرتم میدونه شما سرکار نمیری و اینکه این پیام فرستاده خواسته ببینه شما پول میدی یا نه وقتی از شرایطت نمیگی فکر میکنه وظیفته و یا شما خیلی دارنده ای نمیدونه که سختته🫠

اسی اول بهش بگو چون کارمو از دست دادم باید ببینم چطور میشه جور بشه

که حداقل بدونه واریزش برات به راحتی آب خوردنی که فکر میکنن نیست

عزیزم اصلا خودتو مادرت با هم گپ خودمونی میزنین ؟ مادرت خودش باهات درد و دل میکنه ؟ که معلوم بشه فاز فکریش کلا چطوریه..... دغدغه اش چیا هست که مشکلات تو نمیشه دغدغه اش....  انگار ‌ک فکر میکنه تو وارد بهشت شدی و هیچ غم و اندوه و ناراحتی و گرفتاری نداری و اصلا جای نگرانی نیست....و یه کارت جادویی داری ک میشه هر وقت خاسی هر چقدر خاسی برای هر چی خاسی ازش پول بکشی ....

نمیدونم این فکرها از کجا آب میخوره، شاید اطرافیانش میگن از دخترت بگیر از دخترت بگیر....

گاهی باید عطای بعضی چیزا رو به لقاش بخشید، انگار نمیشه از جانب مادرت منتظر محبت بمونی، این سخت هست اما غیرقابل تحمل نیست، هممون تو زندگیامون یه چیزایی هست که باید باشه، اما نیست، پس غم نخور

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

منم میریزم. با اینکه الان در حال حاضر سی میلیون برام پول زیادیه چون نمیدونم کی قراره برگردم سرکار

ناراحت نشی می‌دونی مشکلت چیه 

خودتو دوست نداری، اعتماد به نفس نداری 

در مقابل شوهرت و مادرت و ....

تحت هیچ شرایطی نذار کسی برنجونتت، اگه انجام داد جدی برخورد کن و حذفشون کن

بخدا همه‌ی مادرها مقدس نیستن، مادر تو حتی سلامتی تو براش مهم نیس، باز میخوای براش پول بزنی

مادرت با اینکه درآمدی نداره و به تو نیاز داره، رفتارش باهات اینجوریه چون می‌دونه تو بهش «نه» نمیگی، هررفتاری کنه باز ساپورتش می‌کنی، یه مدت باهاش سنگین شو و اصلن جوابشو نده مطمعن باش عوض میشه 

احتمالا همون مشکلی که پارسال برام پیش اومد و جراحی کردم دوباره به صورت خفیف عود کرده و باید جراحی شم ...

همون تورشن تخمدان دوباره پیش اومده؟ ایشالا زودتر حل بشه مواظب خودت باش