فقط یه سوال اگر تصمیم تون رو گرفتین که پولو بریزین چرا از بقیه سوال میپرسید؟؟ اگر میخواهید مشورت کنید باید نظرات رو بخونید ببینید جمع بندی تون چیه. ایا خودتون هم نمیدونید ریختن این مبلغ اون هم با این طرز درخواست به صورت تمام و کمال یه جور سادگی یا ببخشید بی ادبانه اش حماقت هست؟ احتمال زیاد خودتون هم میدونید ولی همیشه دوست دارید مطلوب مادری باشید که هیچ گاه تاییدتون نکرده ولو به هر قیمتی.....
بنظر خودم بچگی نسبتا سختی داشتم قطعا نه به اندازه شما ولی دقیقا مثل شما با یاداوری همه بی احترامی ها و ظلم هایی که پدرم در حق مادرم کرد روحم جریحه دار میشه حتی الان که 10 سال هست مادرمو ندارم. منتها مادرمو بی نهایت دوست داشتم و دارم نه به خاطر اینکه این سختی هارو تحمل می کرد اصلا چون میدونم راه دیگه ای نداشت دوسش دارم چون به من احساس گناه نداد نه وقتی زنده بود و نه الان که از پیشم رفته. هیچ وقت بهم نگفت بخاطر تو این شرایطو تحمل می کنم اگرم گفته اینقدر کم بوده که یادم نمونده. وقتی هم از پیشم رفت عذاب وجدانی در موردش نداشتم فقط حسرت اینو داشتم که هنوز شاغل نشده بودم و کار خاصی براش نکردم. به نظر من مهمترین ویژگی یه والد اینه که به بچش احساس گناه نده.... خودم سعی می کنم همچین والدی باشم.
در عوض پدرم هر کار دلش میخواد میکنه و اگر ترکش کنی یا بهش کم محلی کنی سریع از در بدبختی وارد میشه که نظرتو جلب کنه. اگر حالت بد باشه با سرزنش بدترش میکنه و اگر حالت خوب باشه با یه حرکت در کسر از ثانیه حالتو بد می کنه. فقط بفکر خودشه...... و همیشه بمن احساس گناه داده. الان سه ساله تصمیم گرفتم دلم براش نسوزه چون مسبب چیزیایی که سرش میاد خودشه نه من...... بخودشم مربوطه میخواد چیکار کنه من زندگی و بچه خودمو دارم. خیلی سعی کردم باهاش کنار بیام ولی خودش هیچ تغییری نکرد منم باهاش کات کاملم. نه که راحت باشه ولی هزار بار بهتر از در ارتباط بودن باهاش و اسیب دیدنه.
اگر نمیتونید کات کنید اشکال نداره ولی با خودتون درست رفتار کنید. فقط دوس دارم احساس واقعی تون رو بعد اینکه سی تومنو میزنید به حساب همچین مادری بدونم.....
با ارزوی سلامت و شادی 🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️