2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بیماری‌های زنانه

419 بازدید | 42 پست

سلام آبجی های گلم

بچها علائم تنبلی تخمدان و بقیه مریضیهای زنانه چیه؟ من پریودیم منظمه. بنظرتون احتیاجی هست دکتر برم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاهلی؟

اره عزیزم متاهلم

دختر خالم کیست داره.‌یه لحظه گفتم ببینم چه علائمی داره بیماری‌های زنونه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
بله عزیزم باید حتما معاینه و چکاب بشید

عزبزم میبینم پریودیم منظمه و عفونت ندارم اصلا چکاپ نرفتم

افزایش وزن

افزایش موهای زائد

ضخیم و سیاه درآمدن موهای زائد

ضخیم شدن موی گردن

پریود های بشدت دردناک

پریود  نامنظم 

خون ریزی زیاد 

طولانی شدن پریود

اینا علائم تنبلی تخمدانه

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

چون ممکنه منظم باشی ولی تنبلی هم داشته باشی

واقعاااا 

علائمش چیه

آبجی نمیدونم چرا جوش میزنم جوش چرکی 

افزایش وزنافزایش موهای زائدضخیم و سیاه درآمدن موهای زائدضخیم شدن موی گردنپریود های بشدت دردناکپریود ...

عزیز موهای زائد یه چند تا داشتم روغن مورچه زدم از بین رفتن. پریودیم منظمه بازم میگم چقدر بی خیالم یه دکتر نمیرم

جوش صورت مشکلات پوست و مو قاعدگی نامنظم خستگی مفرط ریزش مو و اینا

فقط همین جوش تازگی پیدا شده

خانوما بنده تازه کیست تخمدان مبتلا شدم مجردم هستم پ کيست که دارم به خاطر بی تحرکی و... به وجود آمد و دکتر هم رفتم و داروهایی را تجویز گرد اما چون شنیده بودم ممکنه بعضی قرصا باعث ترکیدن کيست میشه خیلی تردید داشتم و کلا ۳بار بیشتر نخوردم ممنون میشم اگر روش قعطی برای ازبین بردنش دارید بگید کيست کوچک هست