2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بیماری‌های زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 42 پست
خوب شما چقدر طول کشید که خوب بشیدو رژیم غذایی چیزی هم استفاده کردید

زود خوب میشی کوچیکا یک ماهه بزرگا تا سه ماه من ارثیه و رژیم خاصی نگرفتم چون هم لاغرم هم فعالیت دارم هم زندگی سالمی دارم اما پلی کیستیکم بدنم کلا گیست میساره و این مربدط به ژنتیکمه ولی حتما ورزش کن و سبزی جات بخور انار و نا نگی پرتقال که فصلشه حتما بخور اب بدنت کم نشه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
زود خوب میشی کوچیکا یک ماهه بزرگا تا سه ماه من ارثیه و رژیم خاصی نگرفتم چون هم لاغرم هم فعالیت دارم ...

اها مرسی بعد من تو این زمانی که کیست تخمدان مبتلا شدم فقط ۱باذ پریود شدم و دیگه به کل عقب افتاده مثل قبل علتش چیه و چجوری میشه درمانش کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها مرسی بعد من تو این زمانی که کیست تخمدان مبتلا شدم فقط ۱باذ پریود شدم و دیگه به کل عقب افتاده مثل ...

بهت قرص جلوگیری داده؟

کلا باعث بهم ریختگی هورمونی میشن کیستا

قند و شکر و بیسکوییت و.. رو حذف کردیروزی چهل و پنج دقیقه ساعت پیاده رویحتما باید پروتئین تو غذات باش ...

خواب به موقع دارم

ن قندو نه 

پیاده روی هم ک نه ولی تحرک زیاد دارم تو کارای خونه 

بیرون نمیرم 

بله داده فقط یکم تردید دارم توخوردنشون

همون قرص جلوگیری هم باعث میشه زودتر جذب بدنت بشه هم پریودیتو تنظیم میکنه بخور گلم یزی نیست من اولین بار ۱۵ سالم بود که خوردم 

همون قرص جلوگیری هم باعث میشه زودتر جذب بدنت بشه هم پریودیتو تنظیم میکنه بخور گلم یزی نیست من اولین ...

اها خیلی ممنون بابت کمکتون 

چون یکی از اشناها مصرف کرده بود و وقتی ترکید کارش به عمل کشید یه مقدار سراین میترسم . 

اها خیلی ممنون بابت کمکتون چون یکی از اشناها مصرف کرده بود و وقتی ترکید کارش به عمل کشید یه مقدار سر ...

نترس شرایط داره نخوری میترکه خب بعدم کوچیک چیزی نیست اون حتما کیستش بزرگ بوده و با فعالیت جنسی بیشتر پاره میشه یا ضربه ی ناگهانی

نون قندی نخورم؟ پس ایول از فردا هیییچ نمیخورماراده ام قویه من

قند شکر بیسکوییت کیک سرخ کردنی فست فود اینارو بذار کنار

سرچ کن اصلاح سیک کامل بهت توضیح میده

نون سنگک بخور

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧