2777
2789
عنوان

تهران چقد اجاره خونه ها وحشتناکه

207 بازدید | 21 پست

یعنی برگام ریخت😵‍💫😵‍💫

داشتم تو دیوار قیمتا رو نگاه میکردم اجاره یه سوییت ۵۰ متری ۲۰۰ ودیعه ماهی ۵ تومنم کرایه ...

تازه خود تهران نه شهرای اطراف

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیراز ایقد گرون و وحشتناک شده تهران که دیگه پایتخته به خاطر مهاجرتای بی رویه به کلان شهرا و علی الخصوص تهران وضعیت این شده الان خواهر خودم یه خونه قدیمی اجاره کرده ماهی ۸ با ودیعه ۲۵۰

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

اینکه خوبه پول برق واب خیلی خفنه

خیرسرم میخاستم ارشدم رو تهران بخونم بعد گفتم ازدواج کنم اونجا با شوهرم خونه میگیریم ولی الان که اینطوره یا باید ازدواج رو عقب بندازم و دو سال رو تهران خوابگاه دولتی باشم یا باید تو همون استان خودم ارشد رو بخونم

شیراز ایقد گرون و وحشتناک شده تهران که دیگه پایتخته به خاطر مهاجرتای بی رویه به کلان شهرا و علی الخص ...

واقعا سخته ...بعدمن  میخام ارشدم رو تهران بخونم بعد گفتم ازدواج کنم اونجا با شوهرم خونه میگیریم ولی الان که اینطوره یا باید ازدواج رو عقب بندازم و دو سال رو تهران خوابگاه دولتی باشم یا باید تو همون استان خودم ارشد رو بخونم

خدای من🥺🥺

من یه خواستگار تهرانی داشتم میگفت خونه دارم ۶۰ متره

من فکر میکردم فقیره😂

رفتم قیمتا رو نگاه کردم دیدم با اون پول میشه شهر ما یه ۱۵۰ متری جای خوب گرفت

واقعا عجیبه قیمتا تهران

خودمونم شهر بزرگیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
واقعا سخته ...بعدمن میخام ارشدم رو تهران بخونم بعد گفتم ازدواج کنم اونجا با شوهرم خونه میگیریم ولی ...

خوابگاه دانشگاه دولتی ارزونه ارشدم که کوتاهه نهایت ۴_۵ترمه با هموک خواگاه کنار بیا

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

ببین اگه برنامت برای اینده تو تهران زندگی کردن برو وگرنه چه فرقی میکنه بری یانری

نه هدفم زندگی تو تهران نیس ، فقط میخاستم دو سال ارشدم رو تو دانشگاهای خوب تهران بخونم

من یه خواستگار تهرانی داشتم میگفت خونه دارم ۶۰ مترهمن فکر میکردم فقیره😂رفتم قیمتا رو نگاه کردم دیدم ...

من شهر خودمون قیمتا خوبه بخاطر دو سال ارشدم میخاستم برم تهران

خوابگاه دانشگاه دولتی ارزونه ارشدم که کوتاهه نهایت ۴_۵ترمه با هموک خواگاه کنار بیا

اره میدونم ولی اگه شوهرم بیاد دیگه نمیشه ...

مگه اینکه عروسی رو تا بعد ارشد عقب بندازیم تا هم من اونجا درس بخونم هم اینکه اون دو سال بیشتر تلاش کنه و پول دربیاره