2777
2789
شما فقط میخوای تو پیری همدم داشته باشی؟ مگه الان ازدواج کنی تو پیری یارو همدمت تضمینه؟ اگه فوت کنه چ ...

باز بچه ای چیزی هست 

فقط همدم که نه کلا بنظرمن مجردی بی هدفه

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
باید باشه خب قدیم انقدر چشم و هم چشمی و فضای مجازی نبود که بخوان تو چشم هم کنن هر چی دارنوووپسرایی ه ...

اصن بحث هم کفو نیست . بحث خانماس ک سر همون فضای مجازی اصن تعهدی ب زندگی متاهلی ندارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصن بحث هم کفو نیست . بحث خانماس ک سر همون فضای مجازی اصن تعهدی ب زندگی متاهلی ندارن

جمع نبند هستن که داشته باشن باید بگردی قرار نیست هر کسی رو هم بگیری 

https://daigo.ir/secret/2846740943

بعضیا بخاطر همین چیزا میان ازدهات عروس میگیرن توقعشون کمترباشه البته دخترای دهات الان مث قدیم نیستن ازلحاظ تیپ و قیافه خیلی پیشرفت کردن دهه هشتادیارو دیگه نمیشه ازدخترای شهری تشخیص داد 

خودمن شوهرم اصن بدرد بخورنیست ولی بخاطرحرف و حدیثا و چون همه همدیگرو میشناسن و خیلی دلایل دیگه نتونستم ترکش کنم 

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

بستگی به خود طرف داره من همسرم 27 سالش تازه عقد کردیم از بچگی کار کرده و خرج خونه داده زمین داشت و داره فروخت باهاش خونه خریدیم یه خونه 75 متری خریدیم در حد دو میلیارد و پونصد خانواده همسرمم واقعا کمکی نمیکنن یعنی صفر تا صد همه چی پای خود همسرمه ولی داداش خودم 32 سالش پدرم پشتوانه مالی می‌کنه ازش واسه اجاره خونه و عروسی و...ولی خب باز میگه نه خرج گرون من زن نمی‌گیرم نمیتونم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ