2777
2789
در اکثر موارد برعکسه جناب تو ایران تعهدی غیر از ازدواج معنا نداره کشکه واسه هر دو طرف

در مورد من برعکس نیست . والا بعد ازدواجشم تعهدی نیست .به قول معروف دخترا دیگه مث قدیم  بساز نیستم.  طلاق عادی شده 

جهیزیه دختر فوقش بشه 500 میلیون. .اون خونه ای ک از پسر میخوان 10 میلیارد . سرویس طلا یک میلیارد .kمر ...

اگر اینطوری فکر می‌کنی که خوشبحال دختری که زنت بشه چون پسرا هیچ کدوم از اینا رو وظیفشون نمیدونن نه خودشون نه خانوادشون جدیدا دیگه عروسی ام نمیگیرن میگن از مد افتاده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر اینطوری فکر می‌کنی که خوشبحال دختری که زنت بشه چون پسرا هیچ کدوم از اینا رو وظیفشون نمیدونن نه خ ...

نه دیکه خونه و ماشینو ک دیگه بای. داشته باشی . ی خونه و ماشین معمولی 12 میلیارد . حقوق من 20 میلیون

خدا بیامرزه زن های قدیمو.

۳۰سالمه پیرنیستم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نه دیکه خونه و ماشینو ک دیگه بای. داشته باشی . ی خونه و ماشین معمولی 12 میلیارد . حقوق من 20 میلیون

والا الان دور و برم هرکس ازدواج کرده رفته مستاجر شده به جز اون اقلیت پولدارها که تعدادشونم کمه

گفتم که خونه و طلا ماشین را برای خودتون و به اسم خودتون میخرید ،به اسم زن به کام شما

طلا مال زنه.  کی گفته مال مرده؟ خونه هم خوب بالاخره مال من یا فلانی . باباخره باید پولش باشه تا تقبل کنم .  ماشین معمولیم یک میلیارد قیمتشه

جهیزیه دختر فوقش بشه 500 میلیون. .اون خونه ای ک از پسر میخوان 10 میلیارد . سرویس طلا یک میلیارد .kمر ...

خبر دادی فقط یک دست قابلمه مارک معمولی ۳۰ میلیون تا ۵۰ میلیون فقط ۶ تا دونه قابلمه .

بازم میگم همدن خونه میلیاردی و ماشین میلیاردی طلا یی که میخرید آخرش برای خودتون ،ولی وسیله ای که دختر میخره آخر سر نه پولی دستش را میگیره و باید ریخته بشه دور .

هزینه ی خونه هم گفتم زن و مرد با هم کار میکنن .

الانم هم کاری کردن مهریه بالا اگر بخوای داشته باشی باید پدر دختر اول قبل عقد مالیاتش را بده که مبلغ بالایی پس مهریه هم الان کم 

والا الان دور و برم هرکس ازدواج کرده رفته مستاجر شده به جز اون اقلیت پولدارها که تعدادشونم کمه

شما مستاجرم ک بشی . باز باید پول داشته باشی ک کرایه بدی. حداقل ده تومن نصف حققو ی کارمند . بقیشو چیکار کنه؟

طلا مال زنه. کی گفته مال مرده؟ خونه هم خوب بالاخره مال من یا فلانی . باباخره باید پولش باشه تا تقبل ...

تجربه این را نمیگه تو زندگی وقتی مرد به پولی میخوره خب زن هم نمیتونه بگه من طلام را نمیدم بفروشی بلاخره زندگی مشترک آخر سر همون طلا را مرد میفروشه یه چیزی میخره 

خبر دادی فقط یک دست قابلمه مارک معمولی ۳۰ میلیون تا ۵۰ میلیون فقط ۶ تا دونه قابلمه .بازم میگم همدن خ ...

اون مورد اخر رو قبول ندارم.  اولا ماشین و خونه نداشته باشی ک رات نمیدم . من نمیدونم. .شما کجا هسنی ک انقد راحت میگیرن.  

ضمنا الان دخترا اگه حقوقی داشته باشن خرج خودشون میکنن. تو زندکی ک نمیارن . حتی بعد ازدواج دیکه سرکار نمیرن و میگن مرد موظفه تامین کنه . 

در مورد من برعکس نیست . والا بعد ازدواجشم تعهدی نیست .به قول معروف دخترا دیگه مث قدیم بساز نیستم. ...

باید باشه خب 

قدیم انقدر چشم و هم چشمی و فضای مجازی نبود که بخوان تو چشم هم کنن هر چی دارنووو

پسرایی هم هستن که بلا نسبت خیلی پرو تشریف دارن و سراغ دخترایی میرن که خیلی از خودشون سرترن 

دخترایی هم هستن که توقعات بیش از حد و آرمانی دارن و واقعیت های جامعه رو نمیبینن و فقط میخوان خودشون در رفاه کامل باشن مثل کسی که مجرد بوده با خانواده اش مستاجر بوده تو یه روستای دورافتاده و محروم الان توقع شاهزاده با اسب سفید رو داره 

زن و شوهر باید هم کفو هم باشن و حتی مرد یکم بالاتر با‌شه در زمینه مالی و... 

اینطوری آرامش برقراره تو زندگی... 

https://daigo.ir/secret/2846740943

تجربه این را نمیگه تو زندگی وقتی مرد به پولی میخوره خب زن هم نمیتونه بگه من طلام را نمیدم بفروشی بلا ...

میتونه هم طلاشو بده ولی بگه من نمیتونم با این وضع بی پولی کنار بیام . هزینه زندگی زفته بالا.  دخترا هم خرجاشون کم نمیشه

بله بالاخره یه هدف داره و واسه خرید خونه و ماشین و رفاه خانوادش تلاش میکنه ولی همینجور بی هدف بمونی ...

شما فقط میخوای تو پیری همدم داشته باشی؟ مگه الان ازدواج کنی تو پیری یارو همدمت تضمینه؟ اگه فوت کنه چی؟ دوباره تنها میشی