2777
2789
عنوان

لطفا همه بیایین بخصوص مجرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو پشتت گروه به کسی یا خیلی قوی تو محل ما اگه کسی حرف پشت سرش باشه خیلی بد میشه بخصوص خانواده من که ...

اتفاقا خانواده منم پشتم نیستن ولی خب خودم کاری کردم تو روم جرعت گفتن حرفی ندارن 

ممکنه مثلا همین ادما باعث بشن دید همه نسیت بهت تغییر کنه ولی فقط ادمای احمق حرفاشونو باور می کنن و منم کلا بهایی به همچین ادمایی نمیدم

کلا به روی خودت نیار 

جوری رفتار نکن انگار کارت واقعا خیلی بد بوده

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
نه با خانواده داشتم دعوا میکردم صدا بلند بود فک منم همسایه ها شنیدن

انقد این اتفاقا افتاده تو هر خونه ای 

حالا ی صدایی شنیدن نمیگن صدای شما بوده که 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
چیکار کردی بعدش ؟الان پدرم هر چی از دهنش در اومد بهم گفت که داد زدم اونم دقیقا یه ربع خیلی حس بدیه ه ...

خیلی بده آدم پیشیتان نداشته باشه 

ولی بديش اینکه ک حتی درد ت گفتنی نیست نمیشه بیانش کرد

۱۱ مین کاربری  

با غرور و اقتدار ادامه دادم به زندگی کردن چون به هیچکس ربطی ندارد من چیکار میکنم:/

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

من پسر عمه م با هامون بده بیشرف بنایی می‌کنه باهاش همینجور میان رو خونمون ریخت و پاس میکنن سیمان و اینا خونمونو به گند کشیدن چن دفه بابا اینام دعوا کردن باهاش میترسم کسی برا تحقیق بره پیش این بد بگه درمورد ما ولی خانواده ما خیلی ارومن

دختر سخت کوش🙂🌈

شما در موردش چی فک میکنید ؟ یا بقیه همسایه ها ؟فک منم اون دختر منم🤦💔

باورت میشه من خودم انقد درگیری دارم تو زندگیم انقد ذهنم درگیره اصلا نمیشینم جیغ هاشو تحلیل کنم

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"