2777
2789
عنوان

لطفا همه بیایین بخصوص مجرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیش اومده ولی انقدر پررو نیست که به رومون بیاره 

ولی چون با بابام دعوام شده بود حتما فکر کردن دعوای زن و شوهریه نه پدر دختری 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

اوه تا دلت بخواد چه مجردی چه متاهلی.

برام مهم نبود یعنی این که باعث آزارشون شدم مهم بود اما این که راجع به چیزای دیگه نظر بدن ذره ای برام اهمیت نداشت.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

نه نشده😑😑😑 چرا یه دختر باید انقدر بلند داد بزنه؟ پسرشم نباید داد بزنه .از ادمای وحشی بدم میاد

منم بدم میاد ولی وقتی حرف زور میگن تحقیر میکنن کنترلی از دست میدم باور کن تو شرایط عادی انقد خوبم کسی باهام خوب باشه ولی کسی بهم توهین کنه فرقی نمیکنه کجام اون کیه فقط باید بگم بگم تا راحت بشم ، امشب یه چیزی رو انقد تو سرم کوبیدن در حالی که دست من نیس تقصیر من نیس من سعیم رو کردم ولی بجای دلداری سرکوفت می‌زنن باور کن انقد این حرف مزخرف از پدرم مادرم همه همه شنیدم آلرژی دارم نسبت بهش 

اوهوم منم سر هر چیز کوچیکی گریه ام در میاد بابام میگه از بس سوسولی نباید گریه کنی

هیچ وقت از بابام چنین حرفایی نشنیدم حرفاش از اولش به توهین گیر دادن شروع میشه تا آخرش امیدوارم خیر از اون دنیا نبینه واگذاره به خدا انشالله خدا بذاره تو کاسش

قشنگ درک میکنم چرا یهو این پست رو زدی !😔 خیلی سخته میدونم .نزار کسی با حرفاش آتیشت بزنه .. مخصوصا ی ...

خیلی سخته بخدا یه متن بود می‌گفت ، من یکی بودم ، باهمه یکی بودم ، ولی همه علیه من یکی بودن

حس نخواسته شدن خیلی بده اینکه همش منتظرن بری از زندگیشون حس اضافی بودن واقعا تقصیر من نیس که دوست دا ...

همه یه مشکلاتی تو زندگیشون دارن 

فقط تو نیستی

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰