2777
2789
عنوان

لطفا همه بیایین بخصوص مجرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 73 پست
نهچرا من بلد نیستم داد بزنم؟وقتیم بزنم صدام خیلی زشت میشه🥲

نه برعکس من عصبانی بشم جنون منو میگیره صدام لحظه به لحظه بیشتر میشه آخرش صدام در نمیاد دیگه از داد زیاد

خودم نه ولی خانوادم اره، ولی تنها چیزی که بهش اهمیت ندادیم حرف همسایه‌ها بوده.

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این موضوع برام پیش اومده چیکار کنم ؟؟بخدا دوست دارم بمیرم کسی پشتم نیس توقع دارن هر حرفی بزنن من هیچ ...

دیگه شده بهش فکر نکن

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

گوه خوریش به بقیه چه ربطی داره ازت پرسیدن بگو یه بحث کوچیک بود

آخه چن بار هم اومدن دم در خونه ببینن چی شده اشاره مستقیم نکردن ولی معلوم بود برای چی اومدن من نگران آبرومم آخه 

این موضوع برام پیش اومده چیکار کنم ؟؟بخدا دوست دارم بمیرم کسی پشتم نیس توقع دارن هر حرفی بزنن من هیچ ...

هرکی هر چی بهت گفت کوتاه نیا اصلا به این فک نکن چون ادمای بزرگترن یا همساین احترام نگه دارم در صورتی که اون احترامتو نگه نمیداره 

کافیه به یکیشون بپری بقیه جرعت نمی کنن چیزی بگن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

بله

ارتباط خاصی ندارم باهاشون مهم نیستن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

آره اومد گفت ما خونمون دعوا میکنیم صدامون اونور میاد (چند بار به روم آورده بود میخواست باز بزنه بهم)گفتم نمیدونم برام مهم نیست حالا شما صداتون بیاد طوری نیست همسایه فضول ندارین ما  همسایه فضول داریم عینهو کبک سرش تو زندگیمون بعد ادای حرفایی که دفعه قبل زده بود رو در آوردم دیگه ندیدمش😂

هیچی، هر علطی میخوان بکنن هر چی میخوان بگن، ادمای مهمی نیستن که خودمو ثابت کنم بهشوناگه همسایه درستی ...

تو پشتت گروه به کسی یا خیلی قوی تو محل ما اگه کسی حرف پشت سرش باشه خیلی بد میشه بخصوص خانواده من که پشتم نیستن

خودم نه...ولی همسایه بغلیمون یه دختر همسن من دارن که دو سه ماه یکدفه صدای جیغاش میاد براشم مهم نیس م ...

شما در موردش چی فک میکنید ؟ یا بقیه همسایه ها ؟فک منم اون دختر منم🤦💔