2777
2789
عنوان

برای دخترم تالار تولد گرفتم کوفتم کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3486 بازدید | 128 پست
مقصر اول و آخرش خودت بودی تو که خانواده شوهرتو میشناسی ، چرا دعوت شون کردی من یه عزیزی رو میشناسم ای ...

هم گفتم بفهمند خانواده خودم هستن شر میکنن هم واقعا فکرشو نمیکردم کاری کنن آخه از جیب اونا که نرفته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط یه سوال از این دست خواهرشوهرا و جاری ها دارم، چرا اینقدر ندید بدید هستید؟ چرا دوست ندارید داداش ...

خواهر شوهرم فک می‌کنه من دادشون رو گول زدم در صورتی که توی ازدواج اون منو ول نکرد ولی هر چی باشه واسه ۹ سال پیشه

بله حالا با داداششون که این کار را کرده خوب میشند فقط شما این وسط ضربه میبینید، چند وقت دیگه هم اگه ...

اینطور نیست شوهرم ده تا درمیون جواب تلفن مامانشم میده اینا که دیگه هیچ 

من کاری به رفتار جاریت و دخترش ندارم ولی یه میزبان به خاطر یه عکس مهمونیشو به هم نمی ریزه

من برا بچه هام که تولد نی گیرم یه کادو کوچیک برا بچه های دیگه می گیرم که طفلیا دل کوچیکشون نشکنه حالا اینا به خاطر یه عکس

به نظرم که طایفه ای به هم میان در و تخته جور شدن

من برا بچه هام که تولد نی گیرم یه کادو کوچیک برا بچه های دیگه می گیرم که طفلیا دل کوچیکشون نشکنه حال ...

منم تولد هرکدوم بچه هام باشه به تعداد کل بچه های تو تولد کادو یه شکل میخرم

چون بچه خودم هم جایی بره تولد،دلش میگیره که فقط صاحب تولد کادو میگیره

بقیه بچه ها هم مث بچه خودم🥰

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ولی با این آدما نمیگن باسیاست مارموز و دروغگو میگن که از چشم بقیه هم میفتن

گدا بودن خودشونو نشون دادن وگرنه من که پولمو به اونا نمیدم هر خرجی کنم چکارم دارن صد بارم اینو به خواهر شوهرم گفتم حتی جلو خونواده شوهرش از شوهرش پرسیدم خرج خونه پدرتو میدی گفت نه چرا من بدم گفتم خو شوهر منم درآمدش خرج زن و بچه خودش میشه همه دنیا همینه چرا باید نگران مخارجم بقیه باشن خونه خریدم ماشینم خریدم بسمه می‌خوام زندگی کنم نه جمع کنم واسه ورثه