2777
2789
عنوان

برای دخترم تالار تولد گرفتم کوفتم کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3662 بازدید | 130 پست
باریکلا کار خوبی کردی تا می تونی رفت و امدتو با این آدما محدود کن در حد سالی یه بار

رفت و امدمون زیاد نیس ولی دیگه مهمونی رو می‌فهمیدن بیشترم بخاطر خوشحال کردن شوهرم گفتم باشن گفتم جای گلگی نمونه 

من متوجه نمیشم چه عیبی داشت که اون بچه عکس گرفت؟ به روی خودتون نمیاورپین. دخترت یکم به عمش رفته حسود ...

عکسا رو به اسم تولد دخترش گذاشت اینستا ولی بازم کار خواهرم اشتباه بود که به دخترم گفت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کاری به رفتار جاریت و دخترش ندارم ولی یه میزبان به خاطر یه عکس مهمونیشو به هم نمی ریزه

کار خواهرمو اشتباه بود ولی خوب دخترم بچه ای گیر داد باید عکس پاک بشه ولی دیگه اونا زدن به کولی بازی حتی به جاریم گفتم الکی بهش بگو پاک کردم باز نمیگفت

اگه به جات بودم یه تولد خودمونی میگرفتم و اونایی که واسه کار شوهرت مهمن رو دعوت میکردم خانواده شوهرمم نه!

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
من کاری به رفتار جاریت و دخترش ندارم ولی یه میزبان به خاطر یه عکس مهمونیشو به هم نمی ریزه

به دخترم می‌گفت اصلا عموش برای آوا تولد گرفت تولد تو نیست اونم بچه اس نمی‌فهمید کوتاه بیاد 

والا

عیبش این بود که حتی به دخترم می‌گفت تولد دختر اونه و عموش براش تولد گرفته به تو چه دخترمم بزرگ نیس ۸ سالشه ناراحتی میکرد وگرنه چه عیبی آخه صد تا عکس می‌گرفت تا یه سال استوری میکرد 

من برا بچه هام که تولد نی گیرم یه کادو کوچیک برا بچه های دیگه می گیرم که طفلیا دل کوچیکشون نشکنه حال ...

تو هین نکن عزیزم به بچه شما هم بگن تولد تو نیس تولد یه بچه دیگه اس ناراحت میشه 

منم تولد هرکدوم بچه هام باشه به تعداد کل بچه های تو تولد کادو یه شکل میخرمچون بچه خودم هم جایی بره ت ...

اتفاقا برای همه بچه ها هدیه گرفتم بعد تولد بهشون دادم کلا تولد همه دوستاش اینجور بود یه هدیه میدن آخر تولد 

اگه به جات بودم یه تولد خودمونی میگرفتم و اونایی که واسه کار شوهرت مهمن رو دعوت میکردم خانواده شوهرم ...

تابلو بود فقط بخوام اونا رو بگم بعلاوه بیشتر دوستاش تولد اینطور می‌گرفتن خانواده ها خونه نمیان فقط بچه رو میفرستن