2777
2789
عنوان

برای دخترم تالار تولد گرفتم کوفتم کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 4311 بازدید | 133 پست
مقصر اول و آخرش خودت بودی تو که خانواده شوهرتو میشناسی ، چرا دعوت شون کردی من یه عزیزی رو میشناسم ای ...

چرا نمک به زخمش میزنی عزیزم

ولی بازم خوب مدیریت کردن جلوی آبروریزی بیشترو گرفتن

زندگی زیباست ای زیباپسند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه محترمانه بیرونشون کرد ولی نفریناشون مال من بود درصورتی که من حتی نگفتم برن

بله حالا با داداششون که این کار را کرده خوب میشند فقط شما این وسط ضربه میبینید، چند وقت دیگه هم اگه این موضوع تداوم پیدا کنه و شما برای شوهرتون از اونا بگید، مطمین باش شوهرت هم میره پشت اونا و میگه مقصر شما بودید که من این کار را کردم. فقط مواظب باش ازشون پیش شوهرت اصلا بدی نگی

همه خانما هم میگفتن واقعا گناه داری گیر اینا افتادی یعنی همه فهمیدن ولی خداروشکر بعد رفتنشون اوضاع ب ...

حتی یه درصد احتمال نمیدم این غربتی بازیا یهویی بوده باشه

مقصر اول و آخر خودتی که بااینکع سالهاس عروسشونی و میشناسیشون تو همچین جمعی دعوتشون کردی

تمان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مقصر اول و آخرش خودت بودی تو که خانواده شوهرتو میشناسی ، چرا دعوت شون کردی من یه عزیزی رو میشناسم ای ...

ولی با این آدما نمیگن باسیاست مارموز و دروغگو میگن که از چشم بقیه هم میفتن

زندگی زیباست ای زیباپسند
والا جای دیگه بود جرشون میدادم ولی بخاطر ابرو خودمون جلو اونا فقط قربون صدقه شون رفتم

باریکلا کار خوبی کردی 

تا می تونی رفت و امدتو با این آدما محدود کن 

در حد سالی یه بار 

خانواده شوهرت غربتی بازی دراوردن معلومه بار اولشون هم نبوده و کلا سیستمشون این بوده،چون هیشکی یهو از ...

چون غربتین گفتم فردا عکسی چیزی میبینن شرشون میگیرم خانواده خودت بودن ما زیادیم. فک کردم آدم حسابی ببینن حداقل حفظ ظاهر کنن. 

همیشه از ابم کره میگیره آخه مثلا می رو میخواست گول بزنه

من کاری به  رفتار جاریت و دخترش ندارم ولی یه میزبان به خاطر یه عکس مهمونیشو به هم نمی ریزه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چرا نمک به زخمش میزنی عزیزمولی بازم خوب مدیریت کردن جلوی آبروریزی بیشترو گرفتن

عزیزم چه نمکی؟؟ 

دارم میگم تو که اونا رو میشناسی چرا دعوت شون کردی

دیگه بعد از اینکه همه فهمیدن چه فایده اخه 

من منظورم اینکه به قول معروف 

چرا عاقل کند کاری که بازار پشیمانی 

اینهمه هزینه کردی که چی اخه 

یه تولد ساده تر توی خونه شون می‌گرفت 

الان هم پولش رفته هم شده نقل مجلس دیگران