2777
2789
عنوان

برای دخترم تالار تولد گرفتم کوفتم کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 4266 بازدید | 133 پست
نه قطعا درست نیست اما این کار شما هم که باهاشون دعوا کردین و بیرونشون کردین درست نیست

جاری بزرگم با اون دوتا رفتن پارک می‌گفت اونا گفتن خوبشون کردیم از قصد خراب کردنش رفتیم مگه ما بدهکارم هر سال کادو تولد ببریم. درصورتی که خدا شاهده چه تولد بگیرن چه نگیرن من به بچه هاتون کادو صد برابر بهتر میدم عیدی میدم اول مهر یکی یه تیکه لوازم تحریر فانتزی میخرم میگم اینچیزا یاد بچه ها میمونه بزرگ بشن ازم خاطره خوب تو ذهنشون باشه

موافقم ،حالا اون بچه دلش با عکس خوش میشده مگه چی میشد،وقتی مهمون دعوت میکنین یکم دلتون رو گنده کنین ...

بچه تون رو جوری تربیت کنید که هر تولدی رفت نگه مال منه البته مادره می‌گفت تولد دختر کنه عموش براش گرفته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موافقم ،حالا اون بچه دلش با عکس خوش میشده مگه چی میشد،وقتی مهمون دعوت میکنین یکم دلتون رو گنده کنین ...

بچه تون رو جوری تربیت کنید که هر تولدی رفت نگه مال منه البته مادره می‌گفت تولد دختر کنه عموش براش گرفته 

مگه نمیشناختیشون که دعوت کردی

این روشون رو واقعا ندیده بودم من نه مراسم نامزدی داشتم نه عقد داشتم نه عروسی تو جشنی ندیده بودمشون تولد بچه ام رو هم همیشه تو خونه گرفته بودم نهایت یه تیکه ریزی مینداختن 

بچه تون رو جوری تربیت کنید که هر تولدی رفت نگه مال منه البته مادره می‌گفت تولد دختر کنه عموش براش گر ...

عزیزم اگه منظورت منم که بچه های من هیچ وقت نه از این کارا کردن نه از این کارا دیدن،در کل گفتم که با کمی اغماض و چشم پوشی و بزرگی مجلستون خراب نمیشد

نه قطعا درست نیست اما این کار شما هم که باهاشون دعوا کردین و بیرونشون کردین درست نیست

باور کنید صد بار گفتم عزیزم الکی به دخترم بگو پاک کردم خواهش کردم بشینه دخترشو بغل کردم گفتم بیا با دخترم عکس بگیرین انگار واسه جنگ اومده بود درصورتی که با هم رابطه بدی نداشتیم 

عزیزم اگه منظورت منم که بچه های من هیچ وقت نه از این کارا کردن نه از این کارا دیدن،در کل گفتم که با ...

صد بار قربون صدقه اش رفتم آروم بشه بشینه انگار دلش از جایی پر بود در صورتی که واقعا مشکلی تا حالا با هم نداشتیم 

نوشتم که خواهرم بهش نشون داد و اشتباه از خواهرم بود ولی خدایی ‌شما برا تولد یه بچه دیگه استند سن بچه ...

درسته کار عاقلانه ای نیست... اما کسی هم اینکار بکنه من روح و روان بچه خودمو ب خاطرش بهم نمیریزم ک.. کار خواهرتونم اشتباه بوده بچه رو وارد قضیه کردع

درسته کار عاقلانه ای نیست... اما کسی هم اینکار بکنه من روح و روان بچه خودمو ب خاطرش بهم نمیریزم ک.. ...

آره نباید اینکارو میکرد به دخترم گفتم این حرفا شوخی آدم بزرگا با بچه های که فک میکنن شوخیشون با مزه است ولی بچه ها ناراحت میشن ولی باز بچه رو نمیشه ازش انتظار زیادی داشت اگه زن عموشم سفت نمیشد که تولد تو نیست تولد دختر منه باز اون کوتاه میومد. دیگه اتفاقی که نباید می‌افتاد افتاد. البته بنظرم یه جمع شدن خونواده های زن و شوهرم اشتباهه نباید با هم یه جا باشن لااقل درمورد خانواده های ما اینجوره