2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 224 پست
عزیزم ن من ونه بقیه ای که اینجان شرایط شمارو دقیق نمیدونیم خودت بهتراز هرکسی صلاحتو بهتر میدونی که ب ...

کارمو چکار کنم از اول ماه مرخصی تموم میشه باید برم اون موقع چجور اون همه مسافت رو هرروز برم بیام موندم بخدا گیر کردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تواین زندگی شما میتونید دنیاواخرتتون رو بسازید؟

نماز هم نمیزاره بخونم میگه صبحا سروصدا میکنی بیدار میشه به خدا هم شناختی نداره. نه چه دنیا آخرتی خودمم گاهی انقد فشار عصبی دارم بدوبیراه میگم 

تو چی میکشی من کلا نابود شدم تو حسرت دیدن سنگ قبر بابام موندم تو حسرت دیدن خانوادم تو حسرت ی فعالیت ...

من تا قبرستان کلا نیم ساعت راهه یکساله نزاشته برم سر قبر مادرم 

دوماهه حتی نزاشته‌زنگی به پدر و خواهرم بزنم 

شبکه مجازی هیچی ندارم بجز شاد برا مدرسه دخترم 

یه کتک هایی بهم میزنه که فقط خدا میدونه چه دردهایی رو تحمل کردم کارم به بخیه و بیمارستان کشیده 

اگر بخوام برات تعریف کنم قسم میخورم تاپیکت میره تو پربازدید و بعضیا میان الکی نظر میدن یا میگن دروغگویی بخاطر همینه سکوت میکنم 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
نه امکان نداره عوض شه، من چهل و پنج سالمه، دردها و مصیبت‌های زیادی دیدم تو زندگیم، تجربه م خیلی زیاد ...

خانوادش میگن فلان عروس طلاهاشو داد به شوهرش خونه خریدن انقد گفتن که سگ اخلاق بود بدتر هم شد برای منم چیزی نخریدن تااومدم بگم باشه طلاهای که خریدین که میلیاردی بودن میفروشم می‌خریم دیدم سیلی رسید دم گوششم و دوباره خونریزی بینیم شروع شد 

نمیتونم تحمل کنم میگه خانوادت رو باید فراموش کنی

عزیزم این چیزی ک‌شما میگی ما داریم راه حل میدیم

میگیم شوهرتو ول کن طلاق بگیر میگی ن میگیم بسوز و بساز میگی ن 

اول تکلیفتو با خودت روشن کن ببین چی میخوای بعد قدم وردار

ببین دختر خوب تو شاغلی ب قول خودت زمین داری و از همه مهمتر حمایت مادرتو داری میگی کتک میخورم میگه میام دنبالت 

خب دیگه ملت چیکار میکنن؟؟ یا طلاق یا سوختن ب پای ی نامرد شایدم آقاهه راضی شه بیاد پیش مشاور

مشکل شما اینه نمیخوای از منجلابی ک تووش داری خفه میشی بیای بیرون

مث اینه ک طرف توو باتلاق گیر میکنه داد میزنه کمک کمک مردم میاند سمتش واسه کمک این همکاری نمیکنه... شما دقیقا اینجوری 

نماز هم نمیزاره بخونم میگه صبحا سروصدا میکنی بیدار میشه به خدا هم شناختی نداره. نه چه دنیا آخرتی خود ...

هیچکسی حق نداره شمارو ازواجبات دور کنه 

کسی نمیتونه بگه جدابشیدیانشید خودتون تصمیم بگیرید که تواین زندگی میتونید پیشرفت کنید یکبار بدنیا اومدین حق زندگی دارین

من تا قبرستان کلا نیم ساعت راهه یکساله نزاشته برم سر قبر مادرم دوماهه حتی نزاشته‌زنگی به پدر و خواهر ...

خداروشکر بچه ای ندارم خداروشکر. خواهر قربونت بشم پس چرا من اینقدر عذاب وجدان دارم پس من چکارکنم دلم آروم بگیره از اینجا فرار کنم 

هیچکسی حق نداره شمارو ازواجبات دور کنه کسی نمیتونه بگه جدابشیدیانشید خودتون تصمیم بگیرید که تواین زن ...

اگه تاالان موندم امید به تغییر داشتم اما هفته قبل نشون داد که نمیشه درست نمیشه اگه تاالان موندم 99 درصد بخاطر حرف مردم بود و اینکه خانوادم حامی نبودن ولی تازگیا میگن بیا رو چشممون جا داری. اما میترسم جرات ندارم بازم دادگاه بازم دعوا بازم حرف 

خداروشکر بچه ای ندارم خداروشکر. خواهر قربونت بشم پس چرا من اینقدر عذاب وجدان دارم پس من چکارکنم دلم ...

تروخدا بچه نیار ینی اگر بچه بیار واقعا مدیونیش به گردن توهست طلاق بگیر خودتو راحت کن تا مث من قرص اعصاب مصرف نکنی 

یا خونوادت یا شوهرت ... وقتی کسی اینو میگه شک نکن سلامت روان نداره

شوهر منم اینو بهم گفته فقط دعا میکنم زودتری بمیره تاراحت بشیم از دستش

خانوادش میگن فلان عروس طلاهاشو داد به شوهرش خونه خریدن انقد گفتن که سگ اخلاق بود بدتر هم شد برای منم ...

ببین من نمیدونم تصمیمت چیه نمیخوامم دخالت کنم فقط تو صیه م اینه مواظب سلامتیت باش. اموالت رو هم بهش نده فردا پس فردا اگه بره بهت خيانت کنه چیکار میتونی بکنی؟ یکی از آشناها وضع مالیشون بد بود زنه رفت یه فرش بزرگ بافت که زندگیشونو رو براه کنه، شوهرش با پول همون فرش رفت یه زن دیگه گرفت