2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 224 پست
توو اولین فرصت پول و طلا هر چی داری وردار برو دادگاه در خواست طلاق بده برو خونه بابات هیچوقت هم برنگ ...

‌مادرم پشتم نبود تا فهمید کتک میخورم میگه میام میارمت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول هر چیز سلامتیه. جونتو وردار و برو، خودتو خلاص کن، آدما عوض نمیشن. بی خیال حرف مردم، مگه چند بار ...

میگه زمین رو بفروش بیار اینجا بخر درست بشم به نظرت درست میشه؟ 

بچه ندارم. آخه ی بارم جدا شدم دیگه خستم

باید تصمیم قطعی بگیری میخواهی بری با اطمینان برو میخواهی بمونی با اطمینان بمون

خودت باید به یه نتیجه برسی و بعد پای تصمیمت بمونی

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

‌مادرم پشتم نبود تا فهمید کتک میخورم میگه میام میارمت

دیگه چجوری پشتت باشه؟؟ میگه پاشو برو پیش مادرت 

خب ن ببین کلا دوس داری فقط ی شوهر بالا سرت باشه کتک و تحقیرش مهم نیس 

فحشاش واسه ات اهمیت نداره زهر باشه اما شوهر باشه

خوش به سعادتت که بچه نداری دقیقا منم حال تورو دارم خوشبحالت که میتونی راحت جدا بشی و فرار کنی از دست ...

تو چی میکشی من کلا نابود شدم تو حسرت دیدن سنگ قبر بابام موندم تو حسرت دیدن خانوادم تو حسرت ی فعالیت مورد علاقه موندم. آخه قبلا هم جدا شدم 

نه ترو خدا اینکارو نکن اون بی پدر مادر میخواد کلاه سرت بزاره 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
دیگه چجوری پشتت باشه؟؟ میگه پاشو برو پیش مادرت خب ن ببین کلا دوس داری فقط ی شوهر بالا سرت باشه کتک و ...

از حرف دیگران میترسم جرات ندارم از ی طرفم مرخصی که برام گرفته اول ماه تموم میشه باید برم کار کارمو چکار کنم 

مشاوره نمیره اختلال خودشیفتگی داره میگه همه باید از من اطلاعت کنن. خودشون برام هیچی نخریدن انتظار دا ...

عزیزم ن من ونه بقیه ای که اینجان شرایط شمارو دقیق نمیدونیم خودت بهتراز هرکسی صلاحتو بهتر میدونی که بری یابمونی درست فکراتو بکن و تصمیم بگیر به اینم که یبار طلاق گرفتی واین دومین بارت میشه وحرف مردم چی میشه هم زیاد اهمیت نده خودت از همه مهمتری..اگه کتکاش نبود میشد یجوری با بقیه اخلاقش کناراومد

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
دیگه چجوری پشتت باشه؟؟ میگه پاشو برو پیش مادرت خب ن ببین کلا دوس داری فقط ی شوهر بالا سرت باشه کتک و ...

نمیتونم تحمل کنم میگه خانوادت رو باید فراموش کنی 

نه امکان نداره عوض شه، من چهل و پنج سالمه، دردها و مصیبت‌های زیادی دیدم تو زندگیم، تجربه م خیلی زیاده از زندگی خودم و اطرافیانم. احتمالا برا مایملکت نقشه کشیده، با این حرفا میخواد فریبت بده