2777
2789
عنوان

فهمیدم پسری که باهاش آشنا شدم متاهل بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 59 پست
دقیقا من تازه دیروز فهمیدم دارم دیوونه میشم

دیوانه نشو خودت رو جمع جور کن . مثل یه خانم پر از اخلاق و تربیت بدون خداحافظی و این چرت و پرت ها بکو مزاحمم نشو و نمیخامت و بدون منتظر شدن برا جواب بلاک کن و تمام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیوانه نشو خودت رو جمع جور کن . مثل یه خانم پر از اخلاق و تربیت بدون خداحافظی و این چرت و پرت ها بکو ...

درسته من اصلا لول خانوادم به این آقا نمیخوره حس میکنم منو یه لقمه چرب و نرم گیر اورده

تا حالا ادم روانی دیدین؟من دیدم

ما با شوهر سالم کنار نمی‌تونیم بیاییم بعد یه خائن دم دمی مزاج ک راه ب راه هم خودزنی داره میخایی بمونی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ما با شوهر سالم کنار نمی‌تونیم بیاییم بعد یه خائن دم دمی مزاج ک راه ب راه هم خودزنی داره میخایی بمون ...

درسته واقعا فقط میخواستم ببینم از دید بقیه ماجرا چطوره نمیتونم حتی به مادرم بگم چون در جریان این آقا هست بفهمه خیلی بد میشه

درسته من اصلا لول خانوادم به این آقا نمیخوره حس میکنم منو یه لقمه چرب و نرم گیر اورده

افرین مشخصه خانواده دار هستی پس شک‌ نکن 

مطمین باش ب خاطر این رد کردن ب موقع خدا هم مورد بهتر سر راهت می‌زاره 

درسته واقعا فقط میخواستم ببینم از دید بقیه ماجرا چطوره نمیتونم حتی به مادرم بگم چون در جریان این آقا ...

اگه هست ک بگو برا آشنایی حرف میزدیم فهمیدم ب درد نمیخوره تمام 

باهاش آروم حرف بزن ببرش روانشناس یا با خانوادش حرف بزن ببرنش روانپزشک چون ممکنه بلایی سرخودش بیاره خ ...

همین دیگه من از این میترسم واقعا طرف دیوونست میگه تو بری میمیرم خودمو میکشم و پلیسم هست 

باهاش آروم حرف بزن ببرش روانشناس یا با خانوادش حرف بزن ببرنش روانپزشک چون ممکنه بلایی سرخودش بیاره خ ...

عزیزم زن داره با حرف زدن خود استاتر بسشنرغ درگیر میشه و اذیت میشه 

استاتر هم روانشناس نیست تمام کنه اون خودکشی‌ نمیکنه کسی هم نمیاد بگه چرا با پسر متأهل ما حرف نزدی خودکشی‌ کرد 

عزیزم زن داره با حرف زدن خود استاتر بسشنرغ درگیر میشه و اذیت میشه استاتر هم روانشناس نیست تمام کنه ا ...

من واقعا میترسم واقعا میترسم من خودم میدونم اشتباه از خدا میترسم به خودشم همرو گفتم گفتم هر وقت مهر طلاق خورد تو شناسنامت برگرد اصلا نمیفهمه