2777
2789
عنوان

فهمیدم پسری که باهاش آشنا شدم متاهل بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اون خیانت کرده خود این آقا هم با حرف زدن با شما داره خیانت میکنه پس فقط داره چرت میگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
درسته واقعا واقعا درست میگید باهام بازی روانی راه انداخته

با کسی ک نه دوست ت دخترش و نه ب زن رسمی خودش وقت نمیکنه رحم ندارع اعتماد نکن و پرتش کن بیرون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خودشو میزنه خودزنی میکنه مدام تهدید میکنه خودمو میکشم و این حرفا

وای پس چی داره نه وفا نه رحم نه مردانگی و نه حتی مدیریت اوضاع 

اه چندش