2777
2789
عنوان

فهمیدم پسری که باهاش آشنا شدم متاهل بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من واقعا میترسم واقعا میترسم من خودم میدونم اشتباه از خدا میترسم به خودشم همرو گفتم گفتم هر وقت مهر ...

این حرفت هم امید دادنه چرا برای تمومدشدن زندگیش وقت دادی بهش و شرط گذاشتی بگو من خوشم نیومد ازت و حق انتخاب دارم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
افرین مشخصه خانواده دار هستی پس شک‌ نکن مطمین باش ب خاطر این رد کردن ب موقع خدا هم مورد بهتر سر راهت ...

مممنونم درسته فقط خدا بهم کمک کنه این ماجرا تموم بشه 

مطمن هستم اصلا از همه لحاظ هیچی نیستی ک الان ک میدونی متاهله دنبال توجیح و تاپیک ای جای فوش و بلک

من دنبال توجیه نیستم من میدونم غلطه اونیکه بهش دروغ گفتن من بودم یه ماه با من بازی کرده من دیروز فهمیدم خودشم بهم نگفته خیلی عادیه که الان شوک باشم

مطمن هستم اصلا از همه لحاظ هیچی نیستی ک الان ک میدونی متاهله دنبال توجیح و تاپیک ای جای فوش و بلک

ادمایی که خودشون هیچی نیستن اکثرا مثل شما فک میکنن طبیعیه

من فقط میخوام بدون درگیری بره

نمیره 

من میگم بدون حرفی همین الان بلاک کن و بهش فکر نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من دنبال توجیه نیستم من میدونم غلطه اونیکه بهش دروغ گفتن من بودم یه ماه با من بازی کرده من دیروز فهم ...

ول کن بابل 

زنه بعد 20 سال زندگی میفهمه شوهرش معتاده و خیانتکار  تو شک نمیره و 

بلک کن بره  اون فقط میخاد بماله و مث دستمال بندازی تو سطل

ول کن بابل زنه بعد 20 سال زندگی میفهمه شوهرش معتاده و خیانتکار تو شک نمیره و بلک کن بره اون فقط می ...

احتمالا با شما اینکارو کردن اما شرمنده ما با آدمایی نمی‌شناسیم تا این حد جلو نمیریم که بخوان بمالن شما نظرتونو برای خودتون نگه دارید ممنون