2777
2789

ومیخوان اینو به بقیه هم تحمیل کنن 

چاقی اصلا اصلا قشنگ نیست ولی به همون اندازه لاغری زیاد هم نه باعث سلامتیه نه زیبایی داره مخصوصا وقتی خیلی لاغر بشی صورتت هم میافته 

بنظرم همیشه ادم باید تناسب داشته باشه وفقط تناسب اندامه که میتونه زیبا باشه 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی یه سلیقه ای داره دیگه ولی اره نباید تحمیل کرد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

دقیقا لاغری خیلی زیاد واقعا قشنگ نیست 😪

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

خب منظور بقیه از لاغری همون تناسب اندامه دیگه چه حرفیه شما میگی😐حرفم برات توضیح واضحالت بود.هیچ کس دوست نداره نون خشک باشه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من خودم اسکینی دوست دارم ولی نظرمو برای خودم نگه میدارم  همه تو خونه اشون آینه دارن 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

من خودم معمولی هستم

یه باشگاهی میرفتم همه آدماش و مربیا لااااغر ها

همش از خوبی های اسکینی بودن میگفتن 

اینی که میگین رو تجربه کردم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

چند وقت پیش مراسم گلدن گلوب رو میدیدم حالم بهم خورد انگار چنتا لباس خالی روی فرش راه میرفتن بابا گفتن لاغر نگفتن پوست و استخون 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بد مست اسکینی 😉😃

توهم داری عزیز اعتماد بنفس کاذب 

من نگفتم لاغری زشته گفتم لاغری زیاد هم دقیقا مثل چاقی زشته مخصوصا صورتاشون

خب اونا چون خودشون خیلی لاغرن و ته دلشون دوست دارن کمی توپر بشن و نمیتونن در نتیجه بقیه را تخریب میک ...

نه واقعا اینطورم نیست 

من واقعا هیکلم معمولی نه چاقم چنه لاغر وبه همون اندازه که از چاقی بدم میاد از لاغری هم بدم میاد 

توهم داری عزیز اعتماد بنفس کاذب من نگفتم لاغری زشته گفتم لاغری زیاد هم دقیقا مثل چاقی زشته مخصوصا صو ...

ببین خوددرگیر جان این یه تیکه از آهنگه جنبه فان داره ن انقد گارد و جبهه

اعتماد ب سقف هم دارم اتفاقا چون زحمت کشیدم برا هیکلم چرا نداشته باشم ن چاقم ن لاغر