2777
2789
عنوان

واقعا چرا یه عده فک میکنن هرچه لاغرتر باشن قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست
چند وقت پیش مراسم گلدن گلوب رو میدیدم حالم بهم خورد انگار چنتا لباس خالی روی فرش راه میرفتن بابا گفت ...

کلا مردم فک میکنن هرچی که مد بشه قشنگه مثل یه دوران که ژل اینا خیلی مد بود لباشون وصورتاشون رو تا میتونستن باد میکردن 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
ببین خوددرگیر جان این یه تیکه از آهنگه جنبه فان داره ن انقد گارد و جبههاعتماد ب سقف هم دارم اتفاقا چ ...

بی تربیت این چه طرز حرف زدنه 

من ازکجا میدونستم این یه تیکه از اهنگه خب مگه من همه ی اهنگارو گوش دادم بعدم اینکه یدفعه اینو اینجا بگی توقع داشتی هیچی جواب نشنوی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی تربیت این چه طرز حرف زدنه من ازکجا میدونستم این یه تیکه از اهنگه خب مگه من همه ی اهنگارو گوش دادم ...

دیگه قبل اینکه ب یک شخص با این هجمه بپری اول یکم فک کن شاید واقعا دشمنی نداره باهات 

خب منظور بقیه از لاغری همون تناسب اندامه دیگه چه حرفیه شما میگی😐حرفم برات توضیح واضحالت بود.هیچ کس ...

نه واقعا اینطور نیست از یه حایی بعد این موضوع هم توش افراط شده مثل همه ی معیارای زیبایی دیگه