2777
2789

نظرتون چیه نگین‌چرا میگم آخه به من توجه نمیکنه و من دوست داشتم بهترین هارو داشته باشه از این کار هاش ناراحت شدم که همه چیو فقط برای پول میخواد افسردگی گرفتم عصبی شدم از خانواده اش تیکه انداختن هاشون زبون دراز بودن دهن خانواده اش بخدا پف زیر چشم گرفتم انقدر گریه کردم با این شوهر با این بدبختی که برای خودم درست کردم عروسی خوبی که برام‌نگرفت حالا آقا میگه بگو بابات بیاد سیسمونی بچه بخره گفتم‌ما رسم ندارم ببخشید تو مخوایی گند بکشی تو زندگیت از الان مسولیتشو قبول کن خلاصه داغون بهمن تولدشه هیچی نمخوام بخرم براش زیباییمو از دست دادم انقدر که حرص خوردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه کیک و یه کادوی کوچیک فقط برای خوشحالی خودت بگیر من سالهاست که شوهرم رو دوست ندارم ولی بخاطر حال و ...

چرا دوستش نداری چرا از وقتی جاری امده کلا من نابود تر شدم با جاری کاری ندارم ولی خانواده شوهرم خیلی اذیت میکنن

یه کیک و یه کادوی کوچیک فقط برای خوشحالی خودت بگیر من سالهاست که شوهرم رو دوست ندارم ولی بخاطر حال و ...

از من فقط انتظار داره نمیدونم چه بدبختی شده برای من واقعا خسته شدم هم باید کار کنم همه بچه بزام هم باید رانندگی یاد بگیرم نقشه شوهر چیه این وسط