2777
2789
عنوان

نامزدیمون رو بهم زدیم موندم چجوری به خانوادم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 5507 بازدید | 255 پست
اگر پیگیری کرد یه سر میرم اما اگر نکردبی دلیل نمیرم 🤷🏻‍♀️

به نظرم الان که حالت بده به شماره ۱۴۸۰ زنگ بزن

مشاوره زیر نظر بهزیستیه و حق المشاوره نمیخوان و رایگانه

۲۵ دقیقه میتونی حرف بزنی‌. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دختر افتادی ظرف عسل...من دارایی کار میکنم خیر سرم..از همه قشری هم میان واسه سر وکله زدن..یه نفر مدیر ...

اونا پزشک های قدیم بودن 

من داداشم الان طرحه کارانه هاشم به موقع نمیدن 

نامزدمم که تخصص میخونه باباش نباشع ابم نمیتونه بخوره تو پایتخت 

کلا با کار کردن همسر مخالفه میگه کار نکن بشین تو خونه به من برس من خیلی کار میکنم تو وقتت خالی باشه ذهنت منعطف من باشه

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خودمم خیلی دوسش دارم و با عشق نامزد کردیم

محیط کار شما احتمالا خارج شهره و رفت و امد و امنیتش مسئله هست برای ایشون...و این مسئولیت پذیری و حس حمایت مرد نسبت به زن نمیتونه این اجازه رو بهش بده که بری جای نا امن.

اگر میتونی دکتری بگیر و هیئت علمی شو تو یه دانشگاه که هم محیط فرهنگیه هم امنه

اگر پیگیری کرد یه سر میرم اما اگر نکردبی دلیل نمیرم 🤷🏻‍♀️

آسمان جان عزیزم  تورو خدا عجله نکن 😢، حیفه به خدا 

ببین با کارشناسی دوم هم میتونی آموزش و پرورش بری 

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
اونا پزشک های قدیم بودن من داداشم الان طرحه کارانه هاشم به موقع نمیدن نامزدمم که تخصص میخونه باباش ن ...

باید صبر کنه تا به دارمد بالا برسه.انشالله درست میشه.عجله نکن.برای بهم زدن وقت هست.نامزد تخصصش قلب نیست من یه بیمار قلبی دارم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

محیط کار شما احتمالا خارج شهره و رفت و امد و امنیتش مسئله هست برای ایشون...و این مسئولیت پذیری و حس ...

ولی موقعیت های شغلی خوبی الان برام پیش امده🤷🏻‍♀️خوندن دکتری بهش فکر کردم 

نامزدمم میگه دکتری بگیر 

مستقیم.نگفت یعنی از واکنشم ترسید ولی فک کنم از محیط کاریم هم خوشش نمیاد من تو ارشد حوزه تخصصیم خیلی مردونه تر و خشن تر شد 

آسمان جان عزیزم تورو خدا عجله نکن 😢، حیفه به خدا ببین با کارشناسی دوم هم میتونی آموزش و پرورش بری

اصلا سراغ مدرک دانشگاه ازادم نرفتم هنوز پیش دانشگاهه 

علاقه ای هم به دبیری ندارم

آسمان جان عزیزم تورو خدا عجله نکن 😢، حیفه به خدا ببین با کارشناسی دوم هم میتونی آموزش و پرورش بری

بعدم کلا با کار کردن مخالفه مامانش کارمند بانکه 

دوبارتو بحث هامون اشاره کرده

نه ارتوپد میخونه

به سلامتی..ولی حیفه.وضع پدرشوهرت هم که خوبه.من که از کار کردن حالم بهم میخوره.ساعت شش برو کار سه بیا خونه.از صبح تا بوق سگ میدویم وبی هیچ جا نمیرسیم.تو ادامه تحصیل بده.زمان درستش میکنه.نامزدت خوب معلومه خیلی عاطفی هست.میترسه براش کم بذاری.ولی تو از پسش برمیای

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

باید صبر کنه تا به دارمد بالا برسه.انشالله درست میشه.عجله نکن.برای بهم زدن وقت هست.نامزد تخصصش قلب ن ...

مشکل قلبی تون چیه اگر  میدونین الان فوریه و یه پزشک عمومی میتونه کمکی کنه بهتون  این روز جمعه ای میتونم به برادرم زنگ بزنم براتون

به سلامتی..ولی حیفه.وضع پدرشوهرت هم که خوبه.من که از کار کردن حالم بهم میخوره.ساعت شش برو کار سه بیا ...

اخه همه چی پول هم نیست 

پس من و زحمت هام چی؟

به سلامتی..ولی حیفه.وضع پدرشوهرت هم که خوبه.من که از کار کردن حالم بهم میخوره.ساعت شش برو کار سه بیا ...

دمتری خوندن تو رشته من کار حضرت فیله تو ایران

مشکل قلبی تون چیه اگر میدونین الان فوریه و یه پزشک عمومی میتونه کمکی کنه بهتون این روز جمعه ای میت ...

قربونت برم.دستت درد نکنه .نارسایی قلبی دارن.دستت درد نکنه.یه اکو قلب گرفتیم ولی دکتر گفت فعلا قرص میدن.نمیدونم مشکلش چیه.خواب وخوراک نداریم اصلا