2777
2789
عنوان

دبیرستانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 89 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست داشتن چیه ازش متنفرم

پس چی دوس داشتی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بنظرت روزی چند ساعت بخونم اختصاصیارو؟ منطورم اینه چند ساعت تستی چقدر تشریحی؟

خودم امسال کنکور دارم

اگه از من میشنوی از همین الان شروع کن،ک مثل من پشیمون نشی چون حجم درسا زیاده

من از تابستون دهم تستی میخوندم اما در طول سال دیگه تست نمیزدم اما الان برگردم هیچوقت این اشتباهو تکرار نمیکنم

از همین حالا هر چند صفحه ک میخونی بشین تستاشو بزن ،بیای دوازدهم حجم درسا زیاده باید دوازدهمو تست بزنی از طرفی باید پایه رو جمع کنی ، نهایی و تشریحی خوندنم یه طرف

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

هیچی از همه چی متنفرم

اوه چ بد😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

مدرسه شما با ما فرق داره ک بهت گفتم من هیچی توی مدرسه نمیفهمم معلمامون تدریسشون چندان خوب نیس معلمام ...

اره البته هرکس بهتر با مدرسش اشنایی داره 

میتونی دوره های ماز رو بگیری

اما برای شیمی کلا فراهانی رو پیشنهاد میدم

میخوای مشاور بگیر که بهت بگه چکار کنی

خودم امسال کنکور دارماگه از من میشنوی از همین الان شروع کن،ک مثل من پشیمون نشی چون حجم درسا زیادهمن ...

اره درست میگی 

حتما همینکارو میکنم 

تستای قلمچی های گذشترو بزنم یا از کتاب تست؟

اره البته هرکس بهتر با مدرسش اشنایی داره میتونی دوره های ماز رو بگیریاما برای شیمی کلا فراهانی رو پی ...

فراهانی عالیه

چه رشته ای میخونی؟بنظرم واقعا کار درستی کردی تستیو از چه کتاب تستی کار کنم روزی چند ساعت بخونم؟ من و ...

عمومی رو حتما  از الان با مدرسه جلو برو وقتی امتحانای مدرسه رو عالی بخونی کلی از بقیه جلویی.

هرچند ساعت میخونی همراهش تست کار کن.مثلا اگه امروز یه گفتار زیست رو خوندی پشتش تست های همون مبحث رو کار کن(خودم اینجوری بودم وقتی تست های یه مبحثی رو حل میکردم تازه مطالبو متوجه میشدم)

من از این کتابا خیلی راضی بودم👇

زیست جامع پینوکیو +آی کیو 

ریاضی آی کیو

فیزیک آی کیو

شیمی :فیل شیمی+موج آزمون(برای جمعبندی اینو زدم خیلییی راضی بودم)  

کتابایی که گفتم برای سطح متوسط رو به بالا هست البته

در مسیر....🌱

ما اگه داخلی بود ۲۰ میشدم نهایی لرستان امسال مفهومی بود بنظرم

عه شماهم لرستانی

کدوم شهر؟

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌