2777
2789
عنوان

دبیرستانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 89 پست
اره کنکوریم، پزشکی😂 روز های تعطیل روزی 13 14 امروزای امتحانم یا موقعی ک میرفتم مدرسه روزی 7 و 8منم ...

عالی دختر موفق باشی

نه خب منطقه محروم ما یجوری دیگس اینجا جوری که ۳ نفر از کلاسمون ازدواج کرده ... معلمامون با روستا یکیع 

نمیخوام بهونه بتراشم ادم هر جایی میتونه موفق بشه فقط یکم نیاز به انگیزه و امید دارم...

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دبیرستانی نیستم ۴۰۳ کنکور دادم نهایی های الان نکات کنکوری دارن بنظرم اگه میخوای نمره خوب بیاری حتما ...

من‌ به شخصه تستی و تشریحی رو جدا نکردم صد در صد تستی میخوندم کنارشم نمونه سوالای نهایی سال های قبل چندین دور +سوالات شبه نهایی

خودم که نتیجه گرفتم ولی روش خوندن هرکس متفاوته👩‍🦯

در مسیر....🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من‌ به شخصه تستی و تشریحی رو جدا نکردم صد در صد تستی میخوندم کنارشم نمونه سوالای نهایی سال های قبل چ ...

چه رشته ای میخونی؟

بنظرم واقعا کار درستی کردی 

تستیو از چه کتاب تستی کار کنم 

روزی چند ساعت بخونم؟ من ویدیو هم میبینم...

تکالیف مدرسرو چیکار کنم مثلا وقتی هر هفته ۳ ۴ درس تاریخ امتحان دارم یا دو سه درس دینی اینا وقتمو میگیره اخه من عمومیم خوبه طول سالم نخونم از عید ب بعد عمومیو جمع میکنم ولی مدرسه واقعا اذیت میکنه

از الان شروع کنم میتونم یه پایان خوش برای یازدهم داشته باشم؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

پیرا

من توی پیراها عاشق فیزیو ام

پیراپزشکیا عالین

افرین بهت دختر

من توی پیراها عاشق فیزیو امپیراپزشکیا عالینافرین بهت دختر

رتبتو میگی لطفا؟

اره انگیزه و امید، و تلاشششقلمچی میری؟میانگین ترازت چقدره

وای اونو نگو دیگه کلا میانگین ۵۶۰۰ ۵۷۰۰

یازدهم انسانیتا اینجا عالی.. از اون خرخونام

منم خرخونم ولی ترم اول هم خیلی بی دقت بودم  هم نمونه سوال کافی حل نکردم 

افرین همینجوری ادامه بده

خوبه فعلااما سعی کن بیاریش بالا 600012ام کار خیلیییییییی سخته خیلی

دوازدهم مدرسه نمیرم 

بیشترشون 20 شد منم از تاریخ بشدت متنفرم دو درس رو دست نخورده باقی گذاشتم نمرم این شد

ما اگه داخلی بود ۲۰ میشدم نهایی لرستان امسال مفهومی بود بنظرم

خیلی کمه که من میانگینم 7300 هستش

اره میدونم کمه 

افرین بهت همینجوری ادامه بده

دوازدهم مدرسه نمیرم

چ ربطی داره

اتفاقا میدونی همین رتبه 12 مدرسه ما گفت برید

ما کلا مدرسمون حدود 40 تا دانش اموز 12 داشت پارسال

18 نفرشون پزشکی خالص بودن، حالا بقیه پیرا و دندان و دامپزشکی

همه ی اینا حداقل تا دی میرفتن مدرسه 

اما تمام اونایی ک نرفتن و همه اتفاقا روی اونا حساب کرده بودن، من الان دارم تو حوزه قلمچیم میبینمشون🤦‍♀️