2777
2789
عنوان

دبیرستانیا

531 بازدید | 89 پست

از نمرات ترم اولتون راضین؟ وای من خیلی ناراضیم این ۵ ماه درست حسابی بخونم نهاییمو خوب میدم؟ خیلی استرس دارم از یه طرف ناامیدم که نکنه ترم ۲ هم همینجوری باشه بنظرتون چجوری انگیزه بگیرم؟

اینم بگم که من منطقه محرومم و تنها فرد درس خون کلاسمونم و زیر ذره بینم هم خانواده هم مدیرا هم معلما همه سرزشنم میکنن اگه نمره هام خوب نشه😂 یازدهم تجربی شما چی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

منم خیلی دارم گند میزنم 🤣

منم یازده تجربی 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

چندمی؟

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ناراضیم همشم تقصیر خودمه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

منم خیلی دارم گند میزنم 🤣منم یازده تجربی

دهپت چطور بود نهاییا؟ بنظرت برا ترم دو چیکار کنیم من واقعیتا ترم اول همه تلاشمو نکردم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دهپت چطور بود نهاییا؟ بنظرت برا ترم دو چیکار کنیم من واقعیتا ترم اول همه تلاشمو نکردم

بد نبود ولی خیلی خوبم نبود 

منم همینطور نمیدونم چم شده 🥲

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
منم ناراضیم همشم تقصیر خودمه

منم

کامل بخون

خط اخرو نخونده بودم😂😅

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

ترم اول اصلااااا اهمیتی نداره خب؟ 

من پارسال 11 بودم

ترم اول نمراتم همه 17 18 بود

پایانی نهایی همون درسایی رو ک خراب کردم بالاتر از همه دادم، شیمی 20،عربی 19 و نیم، فیزیک 19...

نذار روحیتو خراب کنه

چندمی؟

گفتم تو توضیحات یازده تجربی