2777
2789
عنوان

دبیرستانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 89 پست
چ ربطی دارهاتفاقا میدونی همین رتبه 12 مدرسه ما گفت بریدما کلا مدرسمون حدود 40 تا دانش اموز 12 داشت پ ...

مدرسه شما با ما فرق داره ک 

بهت گفتم من هیچی توی مدرسه نمیفهمم 

معلمامون تدریسشون چندان خوب نیس 

معلمامون با روستاهای اطراف بچهامون درس خون نیستن

خودم تو خونه بهتر نتیجه میگیرم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه درسایی تا الانو در حد ١٩به بالا دادم و فکر نکنم کمتر از این باشه چون امسال با فکر اینکه قشنگ جمع کنم انگار نصف نهایی رو میدم جدی خوندم اما از من بهت یه توصیه من پارسال ترم اولم بد بود نهایی جبران کرذم فقط بخون اتفاقا بعد ترم اولم قسنگترم میتونی برای نهایی بخونی

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

چ ربطی دارهاتفاقا میدونی همین رتبه 12 مدرسه ما گفت بریدما کلا مدرسمون حدود 40 تا دانش اموز 12 داشت پ ...

مدرسه ما 81 نفر قبولی داشت که 58 تا پزشکی و دندان و دارو بودن یدونه هم تک رقمی...ولی دوازدهم رو کلا و یازدهم رو از اسفند نمی اومدن

بزار ی چیزی بگم بهت لطفا لطفاً لطفا تلاشششششش کننننبخدا پشیمون میشی. باور کن سال آخر اصلا شوخی نیست

باشه حتما 

ترم دوم نهایت تلاش خودمو میکنم 

خودمم ازین وضعیت خسته شدم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دهم انسانی رسما با این انتخاب رشته ام ریدم

رشتتو دوس نداری؟

همه درسایی تا الانو در حد ١٩به بالا دادم و فکر نکنم کمتر از این باشه چون امسال با فکر اینکه قشنگ جمع ...

منم نهایی پارسال خوب بود 

امسالم باید جبران کنم ترم اولمو 

این ک اصن تاثیری نداره

دبیرستانی نیستم ۴۰۳ کنکور دادم نهایی های الان نکات کنکوری دارن بنظرم اگه میخوای نمره خوب بیاری حتما ...

اره دقیقا

بعضی سوالات از نهایی رو ک نگا میکنم اکثر نکاتشون تستیه

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

کاش منم الان یازدهم بودم

کاش من الان کلا زنده نبودم😂