2777
2789
عنوان

دبیرستانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 89 پست
بد نبود ولی خیلی خوبم نبود منم همینطور نمیدونم چم شده 🥲

من دهم نهاییا خوب بود ولی الان نمیدونم چرا اینجوری شده البته میدونم چون تمام تلاشمو نکردم 

من به شدت استرسی ام و زود ناامید میشم ولی باید ترم دوم پر قدرت بخونیم برای نهاییا ۲۰ درصده ها

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من دهم نهاییا خوب بود ولی الان نمیدونم چرا اینجوری شده البته میدونم چون تمام تلاشمو نکردم من به شدت ...

اره من مثلا یه روز پر انگیزه میخونم یه روز اصن نمیتونم از جام بلند شم 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترم اول اصلااااا اهمیتی نداره خب؟ من پارسال 11 بودمترم اول نمراتم همه 17 18 بودپایانی نهایی همون درس ...

عه کنکوری هستی 

هدفت چیه؟ 

چند ساعت میخونی

اره حق با توعه ما معلمامون بعضی از مباحثو تدریس نکردن امتحانشم نگرفتن بعد امتحانات ک هماهنگ استانی بود میگن نمره اون بخشا هم لحاظه خوب من مسلط نبودم روشون🥺

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

تمرکزت رو بزار رو نیم سال دوم

ترم اول ک تاثیری نداره

درسارو نذار واسه شب امتحان از الان بشین بخون ک تا خرداد چن بار مرور بشن

درکنارش خب باید کنکوری هم بخونی

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

لازم نیست شما از اول سال بخونین از ی ماه قبل هم شروع کنین قشنگ حله

فقط باید حواستون باشه مثلا برای عربی فعل هارو هرجوری ک ب شما بدن بتونین معنا کنین، چون همونایی ک تو کتابه رو نمیدن اگ فقط متن کتابو حفظ کرده باشین بدبخت میشین😂

زیست ب شکل کتابا خیلی دقت کنین میارن، بیشترم مفهومیه

در کل بیشتر کتابه دیگ زیاد سخت نگیرین ب خودتون

تمرکزت رو بزار رو نیم سال دومترم اول ک تاثیری ندارهدرسارو نذار واسه شب امتحان از الان بشین بخون ک تا ...

بنظرت روزی چند ساعت بخونم 

اختصاصیارو؟ منطورم اینه چند ساعت تستی چقدر تشریحی؟

دبیرستانی نیستم ۴۰۳ کنکور دادم نهایی های الان نکات کنکوری دارن بنظرم اگه میخوای نمره خوب بیاری حتما کنار تشریحی خوندن تست کار کن سطح سوالات نهایی خیلی فرق کرده➡️ خودم خداروشکر نهایی پارسالم رو خیلی خوب دادم راضی بودم 🌸

در مسیر....🌱

لازم نیست شما از اول سال بخونین از ی ماه قبل هم شروع کنین قشنگ حلهفقط باید حواستون باشه مثلا برای عر ...

اصلا عمومی حرفشو نزن عمومیم فوق العادس 

مشکلم با تستی تشریحی خوندن تخصصیاست 

دبیرستانی نیستم ۴۰۳ کنکور دادم نهایی های الان نکات کنکوری دارن بنظرم اگه میخوای نمره خوب بیاری حتما ...

چه رشته ای میخونی 

مرسی

عه کنکوری هستی هدفت چیه؟ چند ساعت میخونیاره حق با توعه ما معلمامون بعضی از مباحثو تدریس نکردن امتحان ...

اره کنکوریم، پزشکی😂 روز های تعطیل روزی 13 14 ام

روزای امتحانم یا موقعی ک میرفتم مدرسه روزی 7 و 8

منم منطقه محروم حساب میشم ب این چیزا نیست

پارسال انقدرر مدرسمون قبولی پزشکی داد، رتبه 12 کنکورم داشتیم حتی

هعی منم یدونه تاریخ بد شدم 18 شد....

خوبه که