از نمرات ترم اولتون راضین؟ وای من خیلی ناراضیم این ۵ ماه درست حسابی بخونم نهاییمو خوب میدم؟ خیلی استرس دارم از یه طرف ناامیدم که نکنه ترم ۲ هم همینجوری باشه بنظرتون چجوری انگیزه بگیرم؟
اینم بگم که من منطقه محرومم و تنها فرد درس خون کلاسمونم و زیر ذره بینم هم خانواده هم مدیرا هم معلما همه سرزشنم میکنن اگه نمره هام خوب نشه😂 یازدهم تجربی شما چی
زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+.. برای اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+.. برای اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)